Otroci Plavanje Obroč Napihljivi Float Sedež Vode Zabavno Igrati Igre Plavati Krog Šport Na Prostem Plavati Učenje Igrače Darilo Za Otroka Otroci

Nov izdelek

Na zalogi

€6.99

Na seznam želja

Opis:

To je napredna napihljiv plavalni obroč za dojenčke in majhne otroke.Odebeljena PVC, odebeljena anti-tlak materiala, neprepustnih napihljivi šoba ventila.Dvojno preprečevanje prevračanjem, lahko zavrtite volan, pritisnite na rog, da bi zvok, in uživajte v otročji zabavno.

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Primerna za dojenčke od 5 do 36 mesecev.

Plavanje in brizganja: lahko naučite vašega otroka, plavati, in zmerno plavanje je dobro za vašega otroka zdravo rast.Igrajo v vodi, uživate zabavno igranje v vodi z vašega otroka, in za krepitev odnosa med otrokom in starši.

Krepak: Okolju prijazno PVC materiala z visoko žilavost in trdnost.Varne in trajne močan vzgon podporo.

Varen material: nestrupeno, brez težkih kovin: PVC tkanine je zaželena, BPA, se zavrne.Non-toksične in brez težkih kovin, ki omogoča otrokom, da se igrajo zdravo in srečno.

Dvojno krilo anti-rollover: The crescent-oblikovan dvojni-krilo design na obeh straneh se lahko upre vpliv na okoliške vode in preprečuje, da bi otroka iz prevrnitvi.Upreti pretok vode, da se prepreči prevračanjem.

Vrtljiv volan: izvrstno in vrtljiv volan design omogoča, da otroci doživijo občutek vožnje v vode in več otroških zadovoljstvo.Vesel vodni pogon.

Zveneče rog: s Pritiskom na rog bo "pit" zvok, pustite baby bloom v vodo, da bi v največji možni meri, zapusti otroka z lepo otroštvo.Pritisnite, da govorijo, da uživajo childishness.

Intimno majhne naslonjalo: rep-naslonjalo design omogoča enostavno za otroka, da pusto nazaj in počitek.Mehko in udobno design naredi otroka bolj na enostavnost.

Nemoten in udoben sedež žep: nemoten in udoben sedež žep je gladko in nemoteno oblika, ki se prilega otroka hip obliko in nežno ovije otroka rit.To ni prdec, odlično prilegajo.

Okrepljeno robom design: strokovno pritiskom tehnologije, odebeljena robu pritiskom, da se prepreči rob uhajanja, nadaljnje zagotavljanje varnosti.Gladke robove ne bo bolelo otroka.

Uporabite priložnostih: plaža počitnice, bazen, napihljivi bazen, plavanje usposabljanja.

Kul avto in jahto obliko: navedite vaš dojenček kul in lepo brizganjem izkušnje.

S pecification:

Material: PVC

Primerna množica: baby

Napihljivi zunanji premer: 65 * 65 cm

Napihljivi notranji premer: 24 * 20 cm

Priporočena starost: 1-3 leta starosti otroka

Nasveti:

1 zadevah, ki potrebujejo pozornost

① Ta izdelek ne vsebuje črpalka zrak , prosimo kupite sami.

②Please izpolnite v okolju z malo visoki temperaturi 24 ur po prejemu blaga za prvič.Ko je temperatura nizka, so napihljive igrače, bo postalo trdo.

③ Napihne pravico znesek, ne preveč poln .Najvišja inflacija obseg ne sme presegati 90%, da se ne poškoduje.

④ Nikoli skok na napihljivih proizvodov.

⑤ Nikoli ne postavljajte sodavice izdelka blizu ognja in vročih predmetov.

⑥ Se Prepreči škoda na površini napihljive igrače z ostrimi predmeti.

2 Zaplata navodila

Po tem, ko je izdelek napihnjene, odkrivanje puščanja točke z vodo donave, našli puščanje točke in snemanje mesta uhajanja, vstavite plinsko šobo z prezračevalni cevi za deflacijo, in nanesite malo lepila na puščanje točke, izpostavljajte ga za približno 30 minut, in se dotaknite popraviti mesto.Če je suh, ga lahko ponovno napihne, in je popravilo končano.

3 Prednosti PVC izdelki

1) proizvod uporablja ultra-močna toplotne ogljikovih težka polimer PVC, sprejme svet-razred šiv proces, povsem poenostavljeno design, strogo testiranje v skladu z mednarodnimi standardi.Znanstvena zasnova omogoča ne samo da so lepo obliko današnje igrače, ampak tudi bolj udobno kot igrače.Po nestrupeno odpornost proti obrabi in nizke temperature test.

2) Non-toksične varnost: sprejme poenostavljeno design, brez izbočenih delov za zaščito otrok varnosti.Po Ameriških in Evropskih otroških igrače, vključno z non-strupeno za varnost testi, se v celoti izpolnjuje najstrožje ameriškimi in Evropskimi standardi.

3) Lep in priročen: Napihljive igrače so premajhni skladiščni volumen in lahka teža.Otrok lahko zložite jih gor in paket jih v svojih nahrbtniki, ko igra v parkih ali predmestju.

Paket Je Vključeno:

1*plavalni obroč

Oznake: odrasli otroka romper, otroci na prostem, igre z obroči, slavnega igre na prostem, igre na prostem, baby piscina, baby float, rojstni dan samorog, pokal samorog, float bazen, igre na prostem skupine.

Priporočamo, Starost 25-36m, 4-6y
Igrače Za Fante In Dekleta Otrok darilo/Poletje darila
Opozorilo --
Številka Modela --
Tema Šport
Dropshipping Podporo Podpora Debelo
Za Otroke Poletni Darilo Najboljše Igrače za Otroke
Podpora Epacket/Hitra Dostava Podpora Trgovina Na Drobno
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Otroci Plavanje Obroč Napihljivi Float Sedež Vode Zabavno Igrati Igre Plavati Krog Šport Na Prostem Plavati Učenje Igrače Darilo Za Otroka Otroci

Otroci Plavanje Obroč Napihljivi Float Sedež Vode Zabavno Igrati Igre Plavati Krog Šport Na Prostem Plavati Učenje Igrače Darilo Za Otroka Otroci

Podobni izdelki

Primerjaj