XZMUV lak kristalno lepila temperatura lak ženski gel za nohte, akril hitro razširi nohtov spretnosti moda lastin

Nov izdelek

Na zalogi

€1.70

Na seznam želja

NAVODILO ZA UPORABO

Koraki: -1. poljski površino prsta z lak za nohte datoteko. -2. nanesite premaz na nohtih in nato uporabite uv ali led luči, da pustite, da se strdi. -3. Uporaba izmišljenih nohti, ki ustrezajo vaši nohti. -4. Vzemite ustrezno količino extender iz nohtov plesni in uporabite čopič za širjenje extender enakomerno. -5. kraj predelanih ponaredek nohti na vaše nohte in uporabite lak za svetilko, da bi se strdi. -6. Po podaljšanje lepilo posuši, odstranite lak za vzorec. -7. Nadlakom in svetlobe s lučka za nohte, da se strdi.Če želite odstraniti: -1. Uporabite lak za nohte datoteke za nohte nohtov površine in nato zaviti nohtov z nail odstranjevalec za približno pet minut. -2. uporabite cuticle lupilnikom, da bi bilo nekoliko navzdol. -3. nanesite plast hranil olje, okoli nohtov

Temperaturne spremembe slog prikaza

Prikaz različnih barv na različne temperature, ki se lahko spremenijo kadarkoli, glede na osebne želje Podpora tri vrste temperature -1. 25° -2. 35° -3. 25-35°

STIK Z NAMI

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte in nam pišite!Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.

O POVRATNE INFORMACIJE

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas, si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala !!Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.Prosimo, kontaktirajte nas, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo zelo cenim vaše 5 - zvezd pozitivne povratne informacije in prosim, ne pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!

Oznake: noht poljski, gel za nohte, gellack, dh nohti, Lak Za Nohte, gel lak za nohte, kovinski lak mat, lak barve pero, polygel, odejo nohtov akril.

Vrsta gel za nohte
Glasnost 15ML
Postavka Vrsta Gel Nohtov
NETO WT 15ML
Poreklo CN(Izvora)
Sestavine Lepilo Za Nohte
Število Kosov Ena Enota

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

XZMUV lak kristalno lepila temperatura lak ženski gel za nohte, akril hitro razširi nohtov spretnosti moda lastin

XZMUV lak kristalno lepila temperatura lak ženski gel za nohte, akril hitro razširi nohtov spretnosti moda lastin

Podobni izdelki

Primerjaj