Črna Kamin 5 Rezila, Toploto, Pogon, Štedilnik Fan Dnevnik Lesa Gorilnika Toplotna Moč Za Ogrevanje Peči Fan Kamin Ljubitelj Lesa Štedilnik, Kamin

Nov izdelek

Na zalogi

€17.84

Na seznam želja

Značilnosti:

1. Več Namenov: nadgrajeno 5-Rezilo fan bo zagotovila večjo količino zraka, zaradi česar je najbolj učinkovit način za ogrevanje prostora, iz peči, je pogosto uporablja v krušni peči, plinske peči, peleti, peči, itd.

2. Toploto, Pogon Ventilatorja: Ne baterijo ali napajalno potrebno, in termo modul se lahko uporablja kot majhen generator za napajanje motorja ventilatorja.Fan bazo in rezila so iz anodiziranega aluminija, ki daje fan anti-rja, abrazijsko odporen, in da ima dobro toplotno prevodnost.

3. Tiho Eko Fan: To lesa štedilnik fan se lahko razširi toploto po prostoru, se temperatura dvigne z manj šuma, izboljšanje vroče kroženje zraka, bi večje udobje in zmanjša poraba lesa v peč.To je bolj stabilna in je okolju prijazen.

4. Pregreje Zaščite: vgrajena kovinska trakova na dnu peči fan so namenjeni nekoliko dvigniti robu fan, ko je blizu maksimalno delovno temperaturo za zaščito motorja in termo modul.

5. Prosimo, Upoštevajte,: priporočeno temperaturo površine je med 50°C-350°C (122°F-662°F).Ko temperatura doseže okoli 200°C, učinkovitost konverzije je najvišja. (Za les, štedilnik, kamin fan)!

Značilnosti:

1. Tiho, brez baterij ali elektrike je potrebno, da začnete pri nizki temperaturi, varčevanje z gorivom, in uživajte toplote hitreje iz peči.

2. Simple design slog je bolj v skladu z estetiko Evropejci in Američani, in preprosto veter rezila lahko zagotovi močan veter.

Specifikacije:

Model: SF204G

Temperaturno območje: 122 stopinj F, da 662 stopinj F (50 stopinj C do 350 stopinj C)

Število rezil: 5

Hrup: ≦25dB

Hitrost: 1400 vrt / min

Material: aluminij zlitine

Moč: termo modul

Količine zraka enota: 180-220

Barva: črna

Velikost izdelka: približno 160*90*185mm/6.30*3.54*7.28 v

Pakiranje velikost: 175*120*207mm/6.89*4.72*8.15 v

Neto teža: približno 490g

Bruto teža: približno 675g

Certificiranje: CE/RoHs

Seznam Vsebine:

1 x Kamin Fan

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Lahko bi na Debelo in padec ladijskega prometa Naročilo?

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.In normalno, da ne pustite vse informacije o nas na parcele.

2. Kako dobiti informacije o sledenju?

Sledenje informacij bo na voljo v 5-10 dni po tem, ko je bila prihajajo ven.Pišite nam, če imate težave v sledenje podatkov.

3.kaj pa, če dobiš proizvode z napako ali ne prejmete izdelka v varstvo časa?

Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali ne prejmete , se obrnite na nas takoj, ko ga prejmete, preden odprete spora.Mi bo dala najboljšo rešitev.

Dostava in paket:

Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: kamin na prostem, izpuščeni keramični plina prijavi, kamin gorilnika auto, zunanji štedilnik, etanol gorilnika tabor, kamen, les, štedilnik, ventilator za kamin peč, fan štedilnik, 4 toploto, pogon, štedilnik fan, led molex.

Številka Modela Kamin Fan
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje Noben

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Črna Kamin 5 Rezila, Toploto, Pogon, Štedilnik Fan Dnevnik Lesa Gorilnika Toplotna Moč Za Ogrevanje Peči Fan Kamin Ljubitelj Lesa Štedilnik, Kamin

Črna Kamin 5 Rezila, Toploto, Pogon, Štedilnik Fan Dnevnik Lesa Gorilnika Toplotna Moč Za Ogrevanje Peči Fan Kamin Ljubitelj Lesa Štedilnik, Kamin

Podobni izdelki

Primerjaj