4 Kos Vrt Krajinsko FenceFence Meja, Plastični Kvader Učinek Vrtno Ograjo Rastlin Meji Dekorativni Cvet Vallas Par Jardin

Nov izdelek

Na zalogi

€20.48

Na seznam želja

Bullet točk:

1. Visoko kakovostni material: iz nestrupen, brez vonja, kakovostne, okolju prijazne PP materiala, trajno, lahko prenesejo veter in dež, ni pokvarljiva, odporen in vzdržljiv, primeren za zunanjo uporabo skozi vse leto.

2. Enostaven za namestitev in trgovina: sponke, design, je enostavna za sestaviti in razstaviti.To lahko sestavljeni krožno glede na zahtevano dolžino.Obstajata 2 mešala pod vsako ograjo, ki se lahko neposredno vstavi v mehka tla, da bi ograjo, ki je globoko pritrjen v tla.Hranite ga v podjetje in ne svoboden, tudi v veter in dež, osnova je snemljiv in razstaviti znanja se lahko shrani v nazaj.

3. Zaščitno in multi-namen: da otroci, psi, zajci ali druge živali, proč od vaše dvorišče za zaščito rastlin in cvetja v vaše dvorišče.Poleg tega, prav tako pomaga opredeliti in zaščititi svoje vrtove, poti in krajine meja.

4. Dekorativne: opeko učinek mejne ograje, sam je okrasni element vašega vrta, dodate več zabave v vaše življenje.Lahko uredite svoj vrt in obdržati travnik in flowerbed lepo loči po tem privlačna "opeke učinek" meji, ki daje vaše dvorišče in vrt lep dekorativni videz, boste ponosni na to.

5. To večnamensko opeke učinek vrt okvir, ki se lahko uporablja za košnjo trave ali bo postavljeno postelj ali rastlinskega obliži.Nastavitev okvir, ki zmanjšuje potrebo po stalnem trate, obrezovanje in plevela prenos.

Opisi:

Material: PP

Velikost: 45*29,5 cm

Pakiranje seznam

4*Vrt Meja

Oznake: ograjo travo, travnik ornament, avellanador metal, družinsko drevo ozadje, vrt lycra pokrov, dekor za vrt, vzpon rastlin, t progi, bleščica, stenski dekor, vrt dekor.

Frame Material Plastični
e garten
Številka Modela 4 Pcs Garden Border Plastic Brick Effect Garden Fence
f Vrtne ograje
jardineria decoracion vrtni okras na prostem
b bordure de jardin
Poreklo CN(Izvora)
d domači vrt
c cloture jardin
a vallas par jardin
Vrsta Ograje, Trellis & Vrata
Plastika Tip Akril
Okvir Končna Premazan
Tlak Obdelan Les Tip Narava
Funkcija Preprosto Sestaviti, Okolju Prijazno, Obnovljivih Virov, Rot Dokaz, nepremočljiva

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

4 Kos Vrt Krajinsko FenceFence Meja, Plastični Kvader Učinek Vrtno Ograjo Rastlin Meji Dekorativni Cvet Vallas Par Jardin

4 Kos Vrt Krajinsko FenceFence Meja, Plastični Kvader Učinek Vrtno Ograjo Rastlin Meji Dekorativni Cvet Vallas Par Jardin

Podobni izdelki

Primerjaj