Živali Rezanje Kovin Matrice in Žigov za DIY Scrapbooking Kartice s Fotografijo, zaradi Česar Dekor Dobave Reliefi Umre Predlogo

Nov izdelek

Na zalogi

€0.42

Na seznam želja

Živalske vrste Kovinskih Rezanje Navojnih Pregleden Pečat, Žig za DIY Scrapbooking Foto Album Okrasni Papir, Kartice Dekorativne Šablone Obrti

Tip: 01 Rezanje Navojnih Samo( H5632) , 02 Pečat, Žig( Samo ST0297A1) , 03 Rezanje Navojnih+Pečat, Žig Set(ST0297A1+H5632)

Rezanje Navojnih:

Funkcija:

1. Uporabite šablono za ustvarjanje neverjetnih oblik iz vaše najljubše papirja, izdelava načrta papir popolnoma edinstven, idealen za natančno rezanje fotografije ali ustvarjanje neverjetno 3D učinke v plasti.

2. Visoko kakovost tankih kovinskih rezanje navojnih je izdelan iz ogljikovega jekla.Dobro izvedena in občutljivo.Reliefi matrice, natančno rezanje, album meja, izdelavo voščilnic, znamk itd.

3. Lepe predlogo, zaradi česar je kot nalašč darilo izbira,načrtovanje je impresivno, dodaj neverjetno zaplete, da okrasite vaš papir art projekta.Zelo primeren za kartice, praznovanje različnih priložnostih.Imeli boste popoln die-cut design, da okrasite vaš papir umetnost mojstrovina ali poročno vabilo!

4. Izdelek se lahko uporablja, da bi okraski, z občutljivo rezanje in odlični formi.Rezanje navojnih "štancanje" ali rezanje oblike iz različnih materialov, vključno papir, lepenka,karton, strokovno papirja, itd.

5. Obstaja neomejeno domišljijo prostor, ki je primerna za vzgajanje otrok,

Specifikacija:

Velikost: 103*120mm/4.06*4.72"

Material: ogljikovo jeklo

Pregledna Silikonsko Tesnilo:

Funkcija:

Izdelki so nove, edinstvene in visoke kakovosti.

Iz zdravo, trajno silikonskega materiala, ki ne draži vaše kože.

Pečat model je mehka in prožna, zaradi česar je odlična izbira za dom DIY.

Uporabite opis: pregledna pečat, ki je sestavljen iz različnih vzorcev, ga prilepite na trši predmet, tiskanje črnilo, in nato natisnete na zahtevane papir, in grafika želite videti,vsakdo ima svoje ideje in modeli,so tudi najljubši DIY izdelki za odrasle in otroke.

Toplo opomnik: uporablja z zadnjo ploščo, pečat se lahko očistijo z vodo ali robčki po uporabi, ne uporabljajte jedkih čistil.

Specifikacija:

Ime izdelka: pregledna silikonsko tesnilo

Material: Silikon

Velikost: 140*140mm/5.51*5.51"

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

1 X Rezanje Navojnih/Pregledna Silikonsko Tesnilo

[relateproductdetail/]

Oznake: xs telefon primeru rick mortie.

Številka Modela Rezanje Navojnih/Pregledna Silikonsko Tesnilo
Uporaba 6 Troqueles corte meta
Opis uporabe Pregledna pečat, ki je sestavljen iz različnih
Uporaba 4 snijmal sl reliefi
Ime Izdelka pregledna silikonsko tesnilo
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba 3 troqueles scrapbooking envio gratis
Uporaba 2 scrapbooking umre kovin
material2 Silikonski
material1 Ogljikovo jeklo
Vzorec Tipa Živali
Uporaba 5 DIY Srapbooking Orodja za Rezanje
Uporaba 1 rezanje kovin matrice, UMRE,

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Živali Rezanje Kovin Matrice in Žigov za DIY Scrapbooking Kartice s Fotografijo, zaradi Česar Dekor Dobave Reliefi Umre Predlogo

Živali Rezanje Kovin Matrice in Žigov za DIY Scrapbooking Kartice s Fotografijo, zaradi Česar Dekor Dobave Reliefi Umre Predlogo

Podobni izdelki

Primerjaj