YJHSMY I-191121-2533 25 mm 10yards Risanka snjegović Božič Trakovi,Oblačila DIY ročno Počitnice dekoracijo, Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.48

Na seznam želja

Vse slike v tem mestu 100% pravi strel, lahko vesel, da nakup!

Dimenzije : širina 25 mm (ročno merjenje, napaka je normalno v 1 mm) Dolžina : 10 metrov (1 dvorišču = 0.9144 metrov) Barva : kot je prikazano na sliki (v naravi streljanje, če ne moreš sprejeti barva razlika, prosimo, razmislite in potem kupiti!) Postopek : HD prenos toplote tiskanje, varstvo okolja tehnologija, visoka odpornost barve, izvozu in kakovost......

Način Dostave I:

shippin g Čas: traja približno 8-19 delovnih dni v ZDA in večina držav in 20-35 delovnih dneh po svetu(Španija, Brazilija, Rusija bo morda trajalo dlje časa, kot ZDA).Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za morebitne carinske zamude ali davka, kot je tranzitni čas je močno odvisna in ki na Lokalnih Poštnih Storitev.

Način dostave II:

Nudimo brezplačno hitra dostava po EMS (Express Mail Service) za naročila višini več kot USD150.00 (Rusija, ki bo dobil brezplačno EMS dostava le za naročilo višini več kot USD220.00 zaradi visoke stroške prevozov).

Dobavni rok: EMS traja približno 7-8 delovnih dneh za NAS.in večini evropskih držav.

Plačilo:

Podpiramo plačilna Depozitni prek Oknar.si, kreditne kartice, je v redu.

Dostavo:

Običajno naročila, bo poslana v roku 1-3 dni po tem, ko plačilo prispe.

Ruski Kupci Pozornost prosimo, da:

Kot je v skladu z novo politiko, določeno z rusko Post office Sredi februarja, sprejemnik mora biti polno ime osebe, drugače se parcela bodo vrnjene pošiljatelju.Zato vas prosimo, prepričajte se, da ste dal pravilne podatke če bi.Hvala, ker ste.

Pišite nam:

Prosim, vas prosimo, da nam email, s katero koli vprašanja.Potrudili se bomo odgovoriti na vsa e-poštna sporočila v enem delovnem dnevu.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi storitvami, Prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas.Če je nekaj narobe, vas Prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali naše najboljše, da dobava 100% strank zadovoljnih storitev.

Novice o naših izdelkov ekipa:

Smo nalaganje novih modelov, od časa do časa, če vam je všeč naša izdelkov prosimo, dodajte naši trgovini v svoj seznam trgovin, da bi dobili posodobitev naši novi proizvodi.

NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠ OBISK :)

Oznake: sneg grosgrain traku, drsalec majica s kratkimi rokavi, gostota grosgrain traku, jason igrača, snoopy grosgrain traku, stitch grosgrain traku, 38 mm grosgrain traku, 38 mm traku, gremlin grosgrain traku, nutella majica s kratkimi rokavi.

Material 100% Poliester
Številka Modela I-191121-2533
Slog En Obraz
Tehnika TISKANE
Vzorec Risanka
Vrsta Izdelka Trakovi
Blagovna Znamka YJHSMY
Širina 1"
Vrsta Tkanine Grosgrain

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

YJHSMY I-191121-2533 25 mm 10yards Risanka snjegović Božič Trakovi,Oblačila DIY ročno Počitnice dekoracijo, Dekoracijo

YJHSMY I-191121-2533 25 mm 10yards Risanka snjegović Božič Trakovi,Oblačila DIY ročno Počitnice dekoracijo, Dekoracijo

Podobni izdelki

Primerjaj