Prvotne LCD Za Sony Xperia 10 II LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Plošča Zbora Za Sony 10II LCD-Zaslon Zamenjava

Nov izdelek

Na zalogi

€105.11

Na seznam želja

Original OLED LCD Za Sony Xperia 10 II LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Plošča Zbora Za Sony 10II LCD-Zaslon Zamenjava Značilnosti : 1. Barva: Črna 2. Izdelek: Brand New kot Originalne kakovosti. 3. Cena: Razumne in konkurenčne cene, 4. Nadzor kakovosti: Vsi so preizkušeni, pred dobavo 5. Pošiljke: Hitra dostava, dostava v 1-3 dni 6. Po prodaji storitev: Odlično s 100% zadovoljstvo

Paket je vključeno:

1 x Skupščine

1 x Orodje

Navodila za Namestitev:

1)flex kabel je zelo občutljiva in se hitro poškodujejo.Ravnati skrbno.

2)Posebnega orodja in spretnosti, ki so potrebne za zamenjavo te dele.

3)Prosimo, poskusite ročaj popravilo ali zamenjavo delo v suhem in prah brezplačno okolje brez neposredne sončne svetlobe.

4)namestitev v to postavko je treba storiti s kvalificirano osebo.

Dostavo:

Ladja Iz Kitajske (7~35 delovnih dni, da na Svetu)

Politika vračanja

Prosimo, potrdite, se element, ki je točno tisto, ki jo potrebujejo.Če kupec kupil napačen element, ni treba element, ni mogoče namestiti element, ali kateri koli drugi kupci povzroča vrne, kupec morali plačati za povratni prevoz in 15% plačila za prodajalca polnjenje(Primer: ladijski promet pristojbina, Obnavljanje pristojbina, Manipulativni stroški in tako naprej.

Garancija:

Ponujamo 30-dnevno garancijo na vsako stvar, ki jo prodajamo.

Popust:

Spodbujamo debelo naročila, boste zaslužili velik popust, če potrebujejo velike količine.

Več kupite, več popusta vam bo dobil.

Za celotno prodajo, se najprej obrnite na nas za poseben popust.

Naša zgodba:

Ustanovljeno leta 2014, smo Podjetje, poslovni Prodaje.Skladišče se nahaja na Kitajskem , Shenzhen, mesto ob HongKong.

smo se v glavnem ukvarja z raziskavami in razvojem, nabavo, proizvodnjo in prodajo mobilnih telefonov, tabličnih in prenosnih dodatki.Mi služijo posameznikom, serviserji, distributerjev in trgovcev na debelo.Naši izdelki so na voljo v široko paleto izdelkov in imajo svoje strokovno testiranje institucij. , da uporabnikom zagotavljajo brezskrbnost izdelkov.

Naš Cilj: Smo bili vedno zagotavlja" Kakovosti prvič, Stranka najprej "da uporabnikom zagotavljajo zadovoljivo storitve in uporabne izdelke in storitve, in moramo zagotoviti hitro in celovito storitev.

Prihodnost: Imamo veliko edinstvenih izdelkov in dober razvoj platforme in bogate izkušnje, ki nam omogoča prepričani v poslovnem področju elektronike in ugotovi, dober ugled.To je naša poslovna filozofija in pričakovanj izboljšati samega sebe, pomagati našim strankam izboljšati njihovo konkurenčnost, doseči win-win sodelovanje in rastejo skupaj.

Povratne informacije:

Pred odhodom nas nevtralne ali negativne povratne informacije, nam pišite in nam poskrbel za vsa vprašanja, boste morda.Skrbimo za vsak problem, ki je prinesel v naše pozornosti in smo odgovorili na vsako sporočilo, ki je poslano na nas.Če ne bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur.Prosim, pišite znova.

Oznake: zaslon sony xperia 10, xperia, soni, polnilnik sony xperia xa1, sony xperia x١, bambus pan, 4k lcd-plošča, lcd xperia 10, za sony xperia z. ultra lcd zaslon na dotik, računalnike, mobilnega telefona.

Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon, multi-touch
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Stanje Nova
Ločljivost Zaslona 1920x1080
Zaslon > 3"
LCD Kit Da,
velikost 6.0 inch
Združljiv Blagovne Znamke SONY
Številka Modela Za Sony Xperia 10 II LCD
Primerni za 2 Za Sony 10II LCD-Zaslon
Certificiranje Noben
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Izdelki, Funkcije, Ne Lightspot /Ne Vrag/Brez Mrtvih Pikslov
Nadzor kakovosti Vsi so testirani pred dostavo
Barve črna
Material AMOLED
Primerni za 1 Za Sony Xperia 10 II LCD

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Prvotne LCD Za Sony Xperia 10 II LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Plošča Zbora Za Sony 10II LCD-Zaslon Zamenjava

Prvotne LCD Za Sony Xperia 10 II LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Plošča Zbora Za Sony 10II LCD-Zaslon Zamenjava

Podobni izdelki

Primerjaj