18k Zlato je Povečal Roza Diamant Obroči v Obliki Srca Bague Ali Jaune Bizuteria Anillos De Nakit Za Seksi Ženske, Ametist Diamante Obroč

Nov izdelek

Na zalogi

€3.73

Na seznam želja

Predmeti so dobro zapakirane z karton polje in mehurčki paketov/ Ali uporaba puhasto vrečko, da se zbere. .Poskrbite, da boste prejeli blago hitreje in mimo carinskega pregleda 1.mi ladja v vseh naših predmetov po vsem svetu v 48hours Ali poceni gospodarske logistike transport /kitajska pošti priporočeno pošto/ePacket/china post navadne majhne paketni/DHL/EMS.Če je znesek nakupa je več kot $18 , bomo uporabili standardni logistika prevoz brezplačen.

Dostava pot, je odvisno od skupno denar vašega naročila 2. Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri Pregled. 3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 5.Po pošljete pošti(prikaži čaka kupec prejema blaga), ne moremo spremeniti naslov več,zato vas prosimo, da preverite naslov, ki je pred njim. 6.Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Velikosti ali Fit Vprašanja velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo, lahko neposredno obrnete na nas.Plačilo: T/T ,Alipay Excrow ,Kreditne kartice,Zahodne Unije Vrniti&Tečajne politike Moških naredil napake, ni zagotovljeno ,kot so poškodbe po uporabi ,vodo in tako naprej .Če ne boste zadovoljni z vašo postavke ,si lahko izmenjujete element,ampak kupec je odgovoren za vse nadaljnje stroške dostave.Če želite izmenjavo poškodovano ali nepravilno poslani predmeti.Lahko naredite to : 1. Korak: Neposredno obrnete na nas preko Trgovine Manager ali E-pošti, nam v roku 7 dni po tem, ko prejmete paket.2. korak:Pošljite fotografije nam je o težavah predmetov ali kaj drugega podrobnosti .Korak 3:Vrnitev predmetov, da nas s številko za sledenje,potem bomo dostave pravico element, da boste takoj .

Povratne informacije 1.Vaš zadovoljivo je naš edini persuit.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas. 2.Pls prosim, pustite nam pozitivne povratne informacije, ko ste zadovoljni z nakupom. 3.PROSIMO, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ste nezadovoljni z vašim nakup, bomo rešili vse probleme z vami.

Oznake: zlati prstan rose, kaplja vode diamond obesek, vodni padec titana obroč, bague ali rose, kaplja vode crystal ring, ali, 18k, mikro kristalov zlati prstan, cz, zlata rose, Rdeče Vrtnice.

Priložnosti stranka
Slog TRENDY
CertificateType Tretja Oseba Oceni
Obliko\vzorec Kaplja Vode
Glavni Kamen Cirkon
Številka Modela Z936
Obroči Tip Poroko Pasovih
Nastavitev Vrste Napetosti Nastavitev
Kovine Tipa Noben
Spol Ženske
Strani Kamna Crystal
Poreklo CN(Izvora)
Številka Potrdila K936
Blagovna Znamka Xin JIU NAI

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

18k Zlato je Povečal Roza Diamant Obroči v Obliki Srca Bague Ali Jaune Bizuteria Anillos De Nakit Za Seksi Ženske, Ametist Diamante Obroč

18k Zlato je Povečal Roza Diamant Obroči v Obliki Srca Bague Ali Jaune Bizuteria Anillos De Nakit Za Seksi Ženske, Ametist Diamante Obroč

Podobni izdelki

Primerjaj