48 Igle za Ročno Volne, Pletenje, Pralni Valj Volne Loom Ročno pleteni Šal Pulover Klobuk Nogavice Odrasle Otroke, DIY Obrti

Nov izdelek

Na zalogi

€42.37

Na seznam želja

Pletilni Stroj, 48 Igle, Pletilne Statve Stroj z Vrstico Števec, Smart Statve za Tkanje, Pletenje Krog Loom, Pletenje Odbor Obračanje Dvojno Pletene Loom Pralni Kit za Odrasle in Otroke

tip izdelka:

material: plastika

Barva: kot prikazano

Velikost izdelka: povprečno 40,5 * 37,5 ure * 22 CM

Enotni paket velikost: 41 * 38 * 12 CM

Teža izdelka: 1.98 KG

Uporablja: tkanje šali, kape, nogavice, oblačila, hlače, buče, itd.

Področje uporabe:

Značilnosti:

1. Enostaven za uporabo: stanovanje ali krog iglo lahko ustvarite v nekaj sekundah z ročnim nepretrganim delovanjem.Le vijak je preje v vretena in obrnite ročico za plesti svoje mojstrovine.

2. Zabavno pletenje: zelo primerno za začetnike.Plesti svoje kul modni dodatki, kot so kape, šali, nogavice in noge pokriva!In dajejo darila za svoje starše in prijatelje.

3. Ta niz pletilni stroj lahko pomagal plesti šal ali kapo hitro, da shranite čas.Starši lahko skupaj to darilo s svojimi otroki in izkušnje, veselje, pletenje.

Konstrukcijske Značilnosti:

1. V platnovi vezavi P gear: v platnovi vezavi, lahko zmanjša število iglic.To lahko pleteni šal, vrečko, pulover, vzglavnik, oblačila itd.

2. T-orodje za krožno pletenje: krožno pletenje, omejeno iglo številko.To lahko pletene kape, rokavice, krpe, lutke, itd.

Uporabite tutorial:

Zavrtite ročaj dokler beli kvačkanje kavelj je v skladu z preja vodnik, in nato pustite 30 cm dolžina preje, v sredini naprave, da dvignete preje v beli kvačkanje kavelj.Obrnite ročico v smeri urinega kazalca in nato nit preje skozi zanko.Končno, prihajajo iz preje vodnik in mimo preje skozi tensioner.

Uporaba P prestavi (v platnovi vezavi):

P orodja lahko tkane v platnovi vezavi.Po koncu prvega kroga, da boste dobili zaljubljen, potem prosimo, vrtenje v nasprotni smeri.To mora zavrtite nazaj in naprej.Širina tkanine so lahko tkane glede na potrebe uporabnikov.Širina je približno 32 cm in dolžina se lahko meri.Stranka mora vezavi kosom tkanine, in šele nato splice to.

Uporaba T orodja (krožno tkanje):

T orodje lahko pletene v krožno tkanje, ki je krožno tkanje.V prvem zanko, kvačkanje kavelj mora biti navzkrižno zasvojen.Vrtenje v smeri urnega kazalca, da se tkani v valjaste tkanine.Po zaključku, lahko se uporablja kot klobuk ali šal.Premer krožne plesti je približno 24 cm.

Paket Je Vključeno:

1 × 48 iglo pletilni stroj

1 × Plastičnih Kvačkanje

2 x Plastični strani iglo

1 × žico stojalo

1 × volnene niti (4 da volnene niti, 2 veliki in 2 mala),

1 × priročnik

1 × izvijač

1 x Dodatno vrečko (4 sesalno pokal, 4 vijaki, 1 non-slip pad)

Oznake: pletenje nogavic stroj, krožna loom, pletenje nogavic, pralni, starinsko tkalske statve, pletenje pulover stroj, pletilni stroj iglo, 1090mhz, telovadnica orodja, vezavi 48 igle, etsy tkalske statve.

Vrsta orodje garniture
Uporaba Pletenje
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

48 Igle za Ročno Volne, Pletenje, Pralni Valj Volne Loom Ročno pleteni Šal Pulover Klobuk Nogavice Odrasle Otroke, DIY Obrti

48 Igle za Ročno Volne, Pletenje, Pralni Valj Volne Loom Ročno pleteni Šal Pulover Klobuk Nogavice Odrasle Otroke, DIY Obrti

Podobni izdelki

Primerjaj