Povod Za Zaklepanje Tipka Za Vklop Pribor Za Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Sesalnik

Nov izdelek

Na zalogi

€2.79

Na seznam želja

Podrobnosti:

*100% popolnoma nova in visoke kakovosti

*Izdelan iz visoko quali ty material, bolj trpežne.

*Ni Več Dobili Bolečine Prst: popolnoma nov Sprožilec za Zaklepanje, ki vam omogoča uporabo vakuumske enostavno in udobno se namesti na gumb za vklop na Dyson Akumulatorski sesalnik, ne več, vodenje pritiskom na gumb, medtem ko sesanje.

*Enostaven in Priročen za Uporabo: Ko pritisnete Gumb Glavo na svojo desno kazalcem, je upravlja; Ko pritisnete na Gumb, ki vidno nasprotni strani desni palec, je izključena.Kazalo s prstom lahko na prvotni položaj udobno.Položaj gumb je spremenilo, ne da bi vam moteča, medtem ko uporabljate vakuumu.

*Premium Design: Gumb za Vklop Zaklepanje je oblika in barva se dobro ujema z vakuumsko, da si mislim, da kot del vakuum, imajo dobre rezultate.

*Široko Kompatibilnost: Inovativna Gumb za Vklop Imetnik je funkcionalen in namenjen za Dyson V6,V7,V8 ,V10 ,V11 sesalnik, to bo koristno za bolj udobno čiščenje.

*Barva: Siva / Rdeča ( Naključno )

Vsebina Paketa:

1* Sprožilec Zaklepanje(Naključno Barvo)

Opomba:realne barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe

Oznake: 110v električni grelec, sesalnik osoji dodatki, dyson, dyson v8, dyson v7, 10 kartico sim telefon, 24v dc motor za kolesa, dodatek dyson v11, čopič dyson, dyson v10.

Slog Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo
Funkcija Okolju Prijazno
Uporaba Gospodinjstvo Čiščenje
Vrsta Drugo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Povod Za Zaklepanje Tipka Za Vklop Pribor Za Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Sesalnik

Povod Za Zaklepanje Tipka Za Vklop Pribor Za Dyson V6 V7 V8 V10 V11 Sesalnik

Podobni izdelki

Primerjaj