Modra, Roza, Rdeči Krog Otroci Sončna Očala Risanka Čebel Sončna Očala Dekleta Fantje Baby Otrok Retro Ljubek Modni Trendi 2021 Darilo Prostem

Nov izdelek

Na zalogi

€2.92

Na seznam želja

Q A

Q:Kaj obliko obraza pa ta sončna očala, fit?

A:Okrogle obraz, dolg obraz, kvadratni obraz, ovalni obraz.

Q:Je barva razlika velika?

A:Zaradi svetlobe, mobilni telefon, zaslon in drugih razlogov, bo določeno barvo razlika v sončna očala, ampak smo poskušali obdržati blizu pravi stvari.

Q:Kateri kraj je primeren za uporabo ?

A:Nakupovanje ,Zabavo ,Potovanje,T Show,na Prostem,Vožnja z avtomobilom,Prosti čas, Plaža,Počitnice in tako naprej.

Varstvo sončna Očala

1. Objektiv čiščenje

Poletje je sezona potu in dežja, sončna očala' leče so relativno enostavno priti umazanijo, in pogosto čiščenje leč prav tako objektivi, poškodovane in porabo.V vsakdanjem življenju, je treba paziti, da čiščenje, delo, sončna očala, kadar je to potrebno, lahko uporabi strokovne detergent ali vodo sperite, nato pa ga nežno pritisnite in sesati s čisto papirnato brisačo, dokler se vodne kapljice sušiti.Posebna opomba: Očala z polarizirana leče ne smete čistiti z ultrazvočno valovanje, sicer polarizirana učinek bo uničeno.

2. Ne polagajte v visoki temperaturi

Ne pustite sončna očala pri visokih temperaturah, ker se lahko deformira, še posebej, plastični okvirji.Če je dana v kraju, enostavno izpostavljena soncu za dolgo časa, ogledalo okvir bo zbledi lahko pod svetlobe in toplote povezavo.Ko očal ne uporabljate, jih ovijte s krpo, da se prepreči nepotrebno škodo.

3. Obrišite problem

Sončna očala je treba obrisati s posebno krpo.Hkrati bodite pozorni, da se leče ne dotikajte trde predmete, ne obrišite objektiv s prsti, uporabite čisto objektiv krpo obrišite objektiv, zmanjšanje škode objektiv.

4. Izogibajte se stiku s kemikalijami,

Izogibajte se dolgotrajni izpostavljenosti na kemikalije, kot so pesticidi, in se izognili kemične korozije leče in okvire, tako da bi bolje zaščitili sončna očala.

5. Ne dajo očala v torbo ali žep

Da bi rešili težave, veliko ljudi bo dal očala neposredno v vrečo ali žep, zato je enostavno, da bi sončna očala, leče, s tipko ali glavnik in drugih stvari, ki nič ne traja, da rahlo.

Oznake: rilixe otroci sončna očala, sončna očala otrok, cikel očala otrok, rdeče leče očala varnost, esun očala rdeča, otroci lupini sončna očala, rdeče leče stopnjo očala, led stekla otrok, cgid otroci sončna očala, iron man rdeče leče očala.

Slog Krog
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela MIB196
Certificiranje Noben
Lenses Material Polycarbonate
Spol Dekleta
Lenses Optical Attribute OGLEDALO, UV400
Lens Width 50mm
Ime Oddelka Otroci
Frame Material Polycarbonate
Lens Height 50mm
Blagovna Znamka miflame

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Modra, Roza, Rdeči Krog Otroci Sončna Očala Risanka Čebel Sončna Očala Dekleta Fantje Baby Otrok Retro Ljubek Modni Trendi 2021 Darilo Prostem

Modra, Roza, Rdeči Krog Otroci Sončna Očala Risanka Čebel Sončna Očala Dekleta Fantje Baby Otrok Retro Ljubek Modni Trendi 2021 Darilo Prostem

Podobni izdelki

Primerjaj