2500W 2900PSI Visokega Tlaka, Self Sprožilni Prepone Vodne Črpalke za Pranje, Čiščenje Pralni avtopralnica Črpalka Škropilnica

Nov izdelek

Na zalogi

€17.83

Na seznam želja

Specifiction:

Tip:Vodne Črpalke / Visokotlačni Čistilec Črpalka

Barva:črna

Material:Medenina in ABS

Tlak vode: 20Mpa/2900PSI

Maksimalni Pretok: 550L/H

Motor Hitrost: 2700-3900RPM

Dovodu Vode Nit: G3/4

Vtičnice Nit: M22 X 1,5 (notranji premer 15 mm)

Napetost: 110V - 240V

Frekvenca: 50HZ - 60HZ

Moč: 600W-2500W

Primerna Za: Za Luknjo Razdalja 65 MM,60 MM in 58MM(Glejte Velikost Fotografije)

Uporaba: pranje Avtomobila, zalivanje Vrta, zalivanje trate, rezervoar vode dotok/odtok, fish tank drenaža itd.

Področje Uporabe:

Čiščenje vozila, ladje, pijač, preproga čiščenje, čiščenje tal, čiščenje vode in obdelavo vode opreme.

1. električni razpršilec za kmetijske proizvodnje, ki je lahko tudi dodatno opremiti z ročna škropilnica v električni razpršilec (miniaturni vode, črpalka je lahko neposredno nameščena na ročna škropilnica, in baterijo ali prenosna lučka je lahko opremljena).

2, za reševanje vozila, ladje, jahte, čolni in druga v uporabo hrane, umivanje, kopanje, straniščih, splakovanje vode.

3, hrane in pijač, obdelave in opreme za obdelavo, da se doseže prenos tekočine, hrane, distribucijo, polnjenje, itd.

4, domačo oskrbo z vodo.Na primer, voda-varčevanje z wc, voda-varčevanje z wc, električni wc, vodne pipe vzdrževanja zračnega tlaka sistema, itd.

5, sončne industrije.

6, čiščenje vode industriji.Na primer, čiščenje opreme, prečiščevanje vode, oprema, pitne fontane, vodni čiščenje strojev itd.Lahko tkiva mehčalec, razpršilnik vode, ki Podpirajo proizvodnjo podjetja kot sokovniki, pomivalni stroji, sterilizatorji, sončne bonsaj, avtomobilska stekla, pralni stroji, itd.

7. Druge opreme in sistemov, ki zahtevajo tekoči transfer, vbrizgavanje in merjenje, kot so smeti tovornjaki, brizgalk, preproga čiščenje opreme, čiščenje Tal oprema, vozila za čiščenje opreme, za gradnjo cest oprema, stroji, pomivalni stroji, medicinske opreme, kemičnih opreme, kemičnih preprečevanje oprema, dezinfekcija opreme, sistemi za hlajenje, booster sistemi, itd.

Paket Vključuje:

1 Kos Vodna Črpalka

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročila vključno z ladijskega stroškov.Mi bomo poslali postavke v najkrajšem možnem času.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, ki lahko vplivajo na čas, ko dobite paket.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo viri, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Oznake: 12v avto pranje, avto podrobno, ščetka za pranje avtomobila, avto pištolo pranje, vakuumska črpalka pralni, čopič avto, za pranje avtomobila, balon črpalka pralni medicinske, avto mini pranje, balon črpalka elektronski.

Dovodu vode nit G3/4
Poreklo CN(Izvora)
Moč 600W-2500W
Vrsta Vodna črpalka
Vtičnice nit m22
Blagovna Znamka ČRVI
Postavka Dolžina 15.7cm
Element Širina 12.8cm
Ime Modela Self-Sprožilni Črpalka
motor speed 2700-3900RPM
Uporaba za Karcher K2-K7
Napetost 110V- 240V
Element Teža 0.7kg
Tlak 20Mpa/2900PSI
Postavka Višina 8.8cm
Maksimalni pretok 550L/H

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2500W 2900PSI Visokega Tlaka, Self Sprožilni Prepone Vodne Črpalke za Pranje, Čiščenje Pralni avtopralnica Črpalka Škropilnica

2500W 2900PSI Visokega Tlaka, Self Sprožilni Prepone Vodne Črpalke za Pranje, Čiščenje Pralni avtopralnica Črpalka Škropilnica

Podobni izdelki

Primerjaj