10PCS Čarobno Goba Blazino Mehke Lase Roller Prožne Pene&Goba Sušilnik za Lase

Nov izdelek

Na zalogi

€2.82

Na seznam želja

Specifikacije

Tip: Las Roller

Barva: Roza,Black,Rdeče,Vijolična,Zelena

Material: Aluminij Žice, Goba, Poliester

Količina: 10Pcs

Slogi: Pike

Velikost: 20.3*4.1 cm/8*1.6 palca (pribl.)

Aluminijaste Žice Dolžina: 6.5 cm/2.5 inch (pribl.)

ALI IMATE TRMASTE LASE?da se ne zdi, da ostanejo v kodre ves dan!?Mehko prilagodljivo žice, sušilnik za lase, ki jih spanja na noč lahko zagotovi najboljši sušilnik za lase, ki ste jih kdaj imeli!

LJUDJE RADI TE pene, mehke žice lase, ker oni dejansko niso preveč oguljena za spanje na!ne kot staro moda vrste, ki ima trde plastike.

USTVARJA VSE VRSTE CURL Na vse lase!Debele ali Tanke!Ustvarja tesen kodre, če ste uporabili več lase, mehko kodre, če boste uporabili manj valji in dal več lase v rod in TUDI ohlapna spiralne kodre, če uporabljate celo več lase v rod.Pojdi v posteljo z vlažne lase v curler, da so strožji daljše curl, kot če bi jo zaviti lase z suhe lase.

USTVARJA VSE VRSTE CURL Na vse lase!Debele ali Tanke!Ustvarja tesen kodre, če ste uporabili več lase, mehko kodre, če boste uporabili manj valji in dal več lase v rod in TUDI ohlapna spiralne kodre, če uporabljate celo več lase v rod.Pojdi v posteljo z vlažne lase v curler, da so strožji daljše curl, kot če bi jo zaviti lase z suhe lase

VRGEL IZ VAŠE CURLING ŽELEZA!Priročen način, da zaslužiti pripravljen za dan brez porabe vseh zjutraj z vroče železo palico v roki.Vzemite noč lase ven in touch up korenine z ravno železa!

Paketna vključeni:

10PCS Sušilnik za Lase Valjčki

Oznake: pene valja, curler lase, čarobni mehko gobo lase stick, čarobno bolečine goba lase, bushido, čarobno spong mehke lase, hufflepuff, goba mehko blazino roller lase, popfeel, Losjon.

Primerno za lase Vse
Postavka Vrsta Lase roller
Blagovna Znamka Jiauting
Poreklo CN(Izvora)
Material Pena
Količina 10pcs Lase Valjčki
Vrsta Penasti Valji

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

10PCS Čarobno Goba Blazino Mehke Lase Roller Prožne Pene&Goba Sušilnik za Lase

10PCS Čarobno Goba Blazino Mehke Lase Roller Prožne Pene&Goba Sušilnik za Lase

Primerjaj