Valentinovo Nalepke 500pcs Vesel Božič Nalepke, Dekorativne Happy Birthday Nalepke Darilo, Zavijanje Polje Srce Ljubezni Oznaka

Nov izdelek

Na zalogi

€2.00

Na seznam želja

Sledite nam na enjoyFans Ekskluzivni Popust

1.VIP Cena in Dodatni Popust za Spremljevalce

2.Poznavanje novih turistov,Trgovina Spodbujanje

3.Zmagovalni brezplačnih Izdelkov ali big Kuponov in drugih Prejemkov vnaprej

Darilo Pečatne Nalepke Gradient barve Hvala Ljubezen Design Dnevnik Scrapbooking Nalepke Festival Rojstni dan Darilo Dekor Oznak

Informacije o izdelku

[ Perfect Size ] Nalepke s premerom 2,5 cm/1 palca

[ Color & Vzorec ] Kot sliko

[ Vse Priložnosti ] Primeren za nakupovalno vrečko podjetja, spletne trgovine, butiki in majhnih trgovin utrditi in okrepiti svoje odnose s strankami, ki se lahko prilepijo na darilo škatle, ovojnice, darilne kartice, paketov, papirnate vrečke, prenosni računalniki, mize, stene, okna in tako naprej

Package:1 roll nalepke (500pcs/nalepke)

Obvestilo:

1.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2.Prosimo, dovolite rahle razlike zaradi ročnega merjenja.

Če želite več fantastično nalepke, tiskovine, dobrodošli na moji stor

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.

Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih da

Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.

Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.

Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si!

Oznake: nahrbtnik vrečo, gay nosijo nalepke, ljubezen album nalepka, nalepke so izdelane darilne škatle, vesel poštne nalepke etsy, nahrbtnik hladilnik, album nalepka, cherry nail sticker, moške darila polje, jesti nalepka.

Številka Modela darilo nalepke
Material Papir
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Valentinovo Nalepke 500pcs Vesel Božič Nalepke, Dekorativne Happy Birthday Nalepke Darilo, Zavijanje Polje Srce Ljubezni Oznaka

Valentinovo Nalepke 500pcs Vesel Božič Nalepke, Dekorativne Happy Birthday Nalepke Darilo, Zavijanje Polje Srce Ljubezni Oznaka

Podobni izdelki

Primerjaj