Kitajski Slog Bonsaj Vaza Keramične Obrti Rastlin Pot Planter Namizje Cvetlični Lonček Doma Dekor Doma Dekor Steklom Planter Ornament

Nov izdelek

Na zalogi

€9.80

Na seznam želja

(1)【Popoln Načrt za Večnamenski】:Ročno izdelan z visoko kakovostnih in trajnih Rastlin Pot pečen pri visokih temperaturah, vse, kar ta kos izstopajo v vaš dom dekor.Ta obrat pot je zasnovan tako, da rastejo rastline ali zaslon umetne rastline, kot so zrak, rastline, succulents, zelišča, praproti, ki dodaja, živahno in svež pogled na vaš prostor.

(2)【Dodatni Pribor za Ohranjanje Čistih in Slovo od Nered】:Naš cvetlični lonček je z luknjo, da dovolite, da voda steče skozi tla, da vaše rastline rastejo in diha v zdravje in varno.

(3)【Široko Uporabo】:To privlačno planter lonec ponuja preprosta, vendar eleganten način, da se prikaže zelenja, dodajanje edinstven čar, da vaš dom.Pomaga vam, vdihnite življenje v streh, teras, polica, ali kotiček doma, pisarne, stanovanja, dnevne sobe, spalnice, balkon, terase, v zaprtih prostorih ali na prostem vrt, brez upoštevanja preveč prostora.

(4)【Posebno Darilo】:To lonci set je dobro darilo za vsakogar, tudi sami!Stari starši, žena, otroci, prijatelji, sodelavci, in tako naprej.Odlična ideja za darilo za Rojstni dan, Obletnico Poroke, Božič in Novo Leto, predstavljajo dober začetek za jutri.Prav tako je lahko čudovito darilo za ljubitelje rastlin ali kot naselje darilo.Odličen dodatek za izboljšanje ambient kateregakoli dela doma ali poslovnega, uljepšati svoje dnevni prostor s to posebno darilo!

Teža: 282.0 g

Velikost: 9*7.5 cm

Material: vijolična pesek blato

Barva: kot je prikazano na sliki (je rahlo barvno razliko, ob upoštevanju dejanskega izdelka!)

Značilnosti: odpornost proti koroziji, enostavno ne za preoblikovanje, dihanje, trajna, z vodo vtičnico na spodnji strani vaza

Vaza*1

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Oznake: zunanji planter, cvetlični lonec, menih, dekor vaza, obrat pot, pot, bonsaj lonec keramični zelena, zeleni listi za cvetlični aranžmaji, semena rastlin, keramični sajenje rastlin, bonsaj pot.

Material Keramični
Vrsta Vrtec Lonci
Končna Premazan
Uporabljajo Z Cvet/Zelenih Rastlin
Je Pametno Napravo No
Številka Modela vaza
Slog kitajski stil
Uporaba Pogoj NADSTROPJE
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Kitajski Slog Bonsaj Vaza Keramične Obrti Rastlin Pot Planter Namizje Cvetlični Lonček Doma Dekor Doma Dekor Steklom Planter Ornament

Kitajski Slog Bonsaj Vaza Keramične Obrti Rastlin Pot Planter Namizje Cvetlični Lonček Doma Dekor Doma Dekor Steklom Planter Ornament

Podobni izdelki

Primerjaj