Huidu Dual-mode LED kontrolna Kartica HD-B6 Za led dispaly moduels

Nov izdelek

Na zalogi

€139.85

Na seznam želja

Dual-mode Control Kartico HD-B6

D-B6 je štiri v en igralec vključevanje sinhrono predvajanje, asinhrona predvajanje in video povečave U-disk za predvajanje polje.Kartica podpira 1,3 milijona slikovnih točk, 8GB na krovu prostor za shranjevanje podatkov, Wi-Fi modul kot standard, podporo HDMI preplete zaslonu.

Uporaba

Uporaba

Specifikacija

Tehnična Podpora

Programske Opreme Downlod

https://www.huidu.cn/en/software.html

O Nas

Toplo Nasveti

*Če se kateri koli drugi dostaviti izbrana metoda, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, preden se vaše plačilo.Preverili bomo ladijskega stroškov za vas, kot so DHL, EMS, UPS. *Če je količina, da bi za boljšo ceno se,prosimo, obrnite na nas za preiskavo. *Na splošno bomo razglasi celotno vrednost naročila, ker različne države imajo različne uvoznih davkov kupec morda morali plačati za carinske dajatve.Če imate kakršnakoli vprašanja, vključno z uporabo in tehnologijo težave, se OBRNITE na NAS ,bomo odgovori e-pošto v 24 urah.Opomba: Ko ste prejeli blago, preverite, ali je paket poškodovan in odpri, da preverite blago pred prijavo za sprejeti.Naj package ali blaga, ki so poškodovani, vzemite sliko in se obrnite na nas.Stranka dobila pravico, da zavrne.

Oznake: go kart, kartica 8 gb grafika, grapic kartico, hd7770, palit grafične kartice, kartice, grafične 4gb, rtx 70 grafične kartice, projekt zaslon, ykz led zaslon, najnovejše vga kartice.

Slikovnih pik 5 mm
Audio Izhod Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela HD-B6
Uporaba Na prostem
Blagovna Znamka Amoonsky
Prikazovalnik funkcije video
Cev Čip Barve Barvno
Pomnilnik 8GB
Razpon nadzora 1,3 milijona slikovnih pik(1280*1024)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Huidu Dual-mode LED kontrolna Kartica HD-B6 Za led dispaly moduels

Huidu Dual-mode LED kontrolna Kartica HD-B6 Za led dispaly moduels

Podobni izdelki

Primerjaj