Japonski Slog Kratek Pralnica Košarico Krog z Ročaji Zložljive Vrečko za Shranjevanje Velikih Zmogljivosti Oblačila Otrok Igrača manjše izdelke za Shranjevanje

Nov izdelek

Na zalogi

€2.37

Na seznam želja

Japonski Slog Kratek Pralnica Košarico Krog z Ročaji Zložljive Vrečko za Shranjevanje Velikih Zmogljivosti Oblačila Otrok Igrača manjše izdelke za Shranjevanje

Specifikacije:

Ime:Pralnica košarico

Velikost:40x50cm

Material:Bombaž perilo

Barva:Kot na fotografiji

Paket vključuje: 1 v košarico

Funkcija

1.Material:

Narejena iz bombaža, perilo,udobno in trajne za dolgo uporabo.

2.Zmogljivost:

Velika velikost,dobro rešitev za pisarno, spalnico, omare, igrače in zdravstvene nege soba za shranjevanje.

3.Zložljivi:

Oblikovanje pralnica košarica je enostaven za shranjevanje in prihranite veliko prostora.

4.Namen:

Učinkovito Shranjevanje, zložljivi design, bo vaše namizje,garderoba čista in gladka.

5. Multi funkcija:

Srčkan videz bo postala tudi dekoracijo za vaš prostor,da boste imeli zabave.

Opomba

· Dejanska ročno merjenje velikosti lahko še nekaj napak.Dejanska velikost je odvisna dejanskega izdelka.

· Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barvo na sliki se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Pošiljko

1. Po plačilu, zaradi popis stanja in časovna razlika, bomo odločite, da ladja vaše blago prevzamete na našem najprej na voljo skladišče za hitro dostavo, bomo skrbno pripravo blaga za vas v približno 1-5 dni.Na splošno, dobavni rok je približno 5-60 dni, in še več, za ladje iz oddaljenih ali nerazvitih državah.

2.Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3. Tranzitni čas se storitev opravlja prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

4. Sledenje podatkov bo zagotovljeno v roku 2-5 dni po pošiljki (nekaj prostega logistike, št sledenje podatkov).Če se vam še vedno ne prejme blaga, če je rok dobave, se bliža koncu, se obrnite na nas za podaljšanje dobavnega roka za vas.

5.Če ne prejmete blaga v 60 dneh po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Nadomestila

1.Ob prejemu blaga, če najdete kakršne koli težave z blagom, se nemudoma obrnite na nas in nam zagotavljajo dovolj dokazov. (nasvet: ko odprete paket, snemanje odprtimi video.) Če izdelek je res poškodovan, prosimo, da posnamete fotografijo in jo pošljete na naš e-pošto ali spletne klepetalnice, da nas kontaktirate.Vam ponujamo rešitev ali odškodnine.

2. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in se vrniti blago v 15 dneh po prejemu.Če ste predmet, za več kot 7 dni, vam bo razmislite o uporabi in ne bomo vam vračilo ali zamenjavo.

3. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebne razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Po prejemu izvirno stanje in embalaže vaše vrnjene izdelke z vse komponente in pribor, vam bomo povrnili celoten znesek nakupa.

5. Če blago pridejo na svoje mesto in ne boste jih pick up, da se bo vrnil k nam.Ob prejemu blaga, se bomo vrnili ali re-mail, da vam, kot je bilo zahtevano (odgovorni boste za vračilo in poštni doplačilo).

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, veseli bomo vašega petimi zvezdicami povratne informacije.Mi bo dal isto petimi zvezdicami povratne informacije.Ampak, če imate kakršne koli težave z blagom, ki ga dobite, radi bi vas, da nas kontaktirate, preden pustite povratne informacije.Mi vam bo z nekaj odličnih rešitev.

2. Vzdržujemo visoke standarde odlične kakovosti in si prizadevajo za dosego 100% zadovoljstvo!Če imate kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas!Preden vas prosimo, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije, se obrnite na nas.Smo vam nekaj odlične rešitve za izboljšanje vaše zadovoljstvo.Prosimo, zaupajte nam, da bi rešili to težavo, na zadovoljiv način.

3.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Uživajte svoje nakupovanje.

panier rangement, корзина для игрушек, hogar, корзина для белья, мешок для стирки белья, panier,pralnica košarico, panier de rangement, cestas de almacenamiento de, dežuje ropa sucia

סל כביסה, wasmand, skladiščenje košare, pralnica vrečko, cesta almacenaje, skladiščenje košare

, almacenamiento de lavandería, opbergmanden, pralnica organizator, oblačila organizator, waszak, cesta ropa sucia grande, paniers à pranje, igrača vrečko, kopalnica organizator, paniere de rangement, panier a pranje, cesta almacenamiento, wäschekorb, panier pranje, skladiščenje košarico, bolsa ropa sucia, organizador baño, organizador juguetes, dežuje organizador, dežuje ropa sucia infantil, opbergmand, panier rangement bébé, panier a pranje prodajo, skladiščenje košarico, produits de pasivni, kosלי אחסון , kosz na zabawki, skladiščenje organizator, panier de rangement bebe, organizador ropa, rangement salle de bain, skladiščenje organizator, sac pranje prodaje, vrečk à pranje, canastas organizadoras, speelgoedmand, cestas par, organizar, kosz na pranie, dežuje juguetes grande, contenitori e organizzzazione della lavanderia

Oznake: pralnica košarico izgara, primeru huawei freebud 3, vrečko prada, otroci shranjevanje košarico stroj, torba mini, otrok shranjevanje v košarico, pozdravljeni kitti, azijski slog, košarka staljene, cestas pralnica košarico.

Feature11 Japonska Slog
Feature5 Zložljivi Košare Za Perilo
Feature9 Sodobna Končna Orgnizer
Feature4 Nepremočljiva in Vlagi Košare za Perilo
Poreklo CN(Izvora)
Feature2 Okrogle Košare Za Perilo
Feature10 Dolgo Življenjsko Dobo Skladiščenja Vedro
Feature6 Velike Zmogljivosti, Košare Za Perilo
Material BOMBAŽ
Feature3 Pralnica Košarice S Ročaji
Feature1 bombaž Košare za Perilo
Feature7 Prenosno vrečko za shranjevanje
Feature8 Vsestranski Košare Za Perilo
Slog Japonska Slog
Funkcija Z Ročaji, Okolju Prijazno, Zložljiva

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Japonski Slog Kratek Pralnica Košarico Krog z Ročaji Zložljive Vrečko za Shranjevanje Velikih Zmogljivosti Oblačila Otrok Igrača manjše izdelke za Shranjevanje

Japonski Slog Kratek Pralnica Košarico Krog z Ročaji Zložljive Vrečko za Shranjevanje Velikih Zmogljivosti Oblačila Otrok Igrača manjše izdelke za Shranjevanje

Podobni izdelki

Primerjaj