1pcPortable Brezžični Samodejno Curling Železa Lase Curler USB Polnilne za LCD-Zaslon Kodraste Stroj z 1 Glavnik+2pc Posnetke GH2

Nov izdelek

Na zalogi

€11.28

Na seznam želja

Dragi Dropshipper, vam lahko ponudimo strokovno padec ladijskega prometa storitev. 1.Imamo dovolj zalog, da zadovoljijo svoje veliko da na dan. 2.Ne Večino CSV padec ladijskega prometa 3.Za RU, NAS, AU, CA, UK,BR, ladijski promet je hitro. 4.Hitra dostava v 48 ure 5.Ne račune ,potrdila , promocijske ponudbe, če pustite opombe (če želite, lahko zagotovimo), Če želite, padec ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas!

Funkcija:

1. Velikih LED LCD je jasno, temperatura, smer in čas, ki je bolj berljiva in praktično.

2. Eden ključnih samodejno navijanje, nič osnovno delovanje.

3. 30s hitro ogrevanje, ki bi vam sijoči in prožni kodraste lase.V curler je opremljen z varno in nestrupeno toplotno izolacijo, ki lahko zaščiti pred oparinami.

4. Temperatura, čas in smer, se lahko prilagodi.Temperatura 150-200 ℃ (300-390 Celzija) mogoče izbrati.Modeliranje čas lahko nastavlja v 8-18s, in curling smer, se lahko prilagodi potrebam različnih lase kakovosti in oblike kot nalašč curl enostavno.

5. Vgrajeno 2500mAh litij-ionsko baterijo, se lahko zavedajo super priročno, brezžično uporabo.Hkrati se lahko uporablja tudi kot mobilno napajanje.

6. Enostaven za prevoz, če potujete, lahko curl lase, kjerkoli in kadarkoli.

Specifikacija:

Zmogljivost baterije: 2500mAh

Baterije napetost: 3,7 V

Baterije, moč: 9.25 Wh

Vrsta baterije: polnilna litij-ionska baterija

Čas polnjenja: 3,5 ure

Uporabite čas: dolgotrajnejša uporaba časa, približno 40 minut, občasno uporabo času približno 1 uro

Velikost izdelka: 19x6cm/7.48x2.36"

Barva: Bela, Rose Zlata, Črna

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

1 X Lase Curler

1 X USB Kabel

1 X Glavnik

2 X Posnetki

1 X Torba

1 X Uporabniški Priročnik

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Elementi bodo odpremljena v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Feeback,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,vas prosimo, contactus pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Oznake: xs zaščitno folijo primeru.

Življenjsko dobo toplotne plošča/bar 5, 000-10, 000 krat
Material Plastični
Premer toplotne dirigent Manj than15 mm
velikost 19x6
Temperaturni Regulator Gumb
Commodity Quality Certification 3C, CE
Model Število1 lase
Funkcija IONSKO-
Vrsta Monofunctional curler
Min. temperatura 160 °C
Max. temperatura 200 °C
Termostat Prilagoditev Segmentov 1
Napetost 100-240v (Dual voltage)
Primerno za lase Dry & mokro
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela K-GH2
Moč Manj kot 25 W
Dimenzije Grelni Plošči 60x15mm
Certificiranje CE, CCC
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Material toplotna plošča/bar Aluminij
Napajalni Kabel Rep Skupščine Način Fiksni, Non-vrtljiv

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1pcPortable Brezžični Samodejno Curling Železa Lase Curler USB Polnilne za LCD-Zaslon Kodraste Stroj z 1 Glavnik+2pc Posnetke GH2

1pcPortable Brezžični Samodejno Curling Železa Lase Curler USB Polnilne za LCD-Zaslon Kodraste Stroj z 1 Glavnik+2pc Posnetke GH2

Podobni izdelki

2 Mnenja in ocene
Vip povezavo
€2.54
Primerjaj