Strokovno Underground Metal Detektor MD-6450 Globoko Iskanje Zlata LCD zaslon z Digitalnim prikazom in Varnostno kopiranje Svetlobe

Nov izdelek

Na zalogi

€111.88

Na seznam želja

MD-6450 Podzemnih Detektor Kovin Zlata Kopač Zaklad Lovec posodobljena različica

MD-6350 Strokovno Odkrivanje Opreme z rezervno svetlobe in digitalni prikaz

MD-6450 vključuje ekskluzivno Cilja ID tehnologijo in patentirano diskriminacije funkcije.Ta tehnologija ima dva kazalnika lestvice, ki vam omogočajo, da vidite, detektor je diskriminacija nastavitev (Manjši Obseg), kot tudi analizo vsakega zaznana cilj (Zgornji Lestvici)

MD-6450 tudi featuresEnhanced Železa Ločljivost (dodatno ločljivost za ločevanje zaželene cilje iz železa junk v nered območjih) in standard za 8,5" × 11" eliptične Dvojna-D searchcoil zgrajen za optimalno delovanje v bolj zahtevna mineralni tleh.

MD-6350 detektor kovin je najbolj napredno svoje vrste v industriji.Ali ste doživeli ali začetnik, ta stroj je primeren za widevariety vaše odkrivanju okolja.Z One-Touch delovanje, MD-6450 pooblastila v zvezi z pritiskom na en gumb, prilagodi enostavno za groundminerals in je takoj pripravljen za začetek iskanja.

Napajanje

Štiri AA baterije

Občutljivost

8 nastavitev

načini delovanja

Vse kovine, Nakit,po meri,relikvije,kovanec,pinpointer

Tuljava

8.5*11"cm nepremočljiva iskanje tuljavo z kablom

Avdio

Tri-ton zvoka

Zaznana navedba

LCD zaslon z digitalnim prikazom in varnostno kopiranje svetlobe

Stanje Baterije Indikator

da,

Razlikovati

železne in neželezne

Garancija

2 leti

Značilnosti

Mode—Označuje, ki petih načini zaznavanja (Nič, Nakit, po Meri,Relikvije, ali Kovanci) je bil izbran tako, da označite ustrezno besedo na LCD zaslonu.

Cilj ID Legenda—Deluje v povezavi s Ciljno ID Kazalec na

navedite cilj je predviden identitete.

Cilj ID Kazalec (Zgornji del Lestvice)—Cilja ID kazalec, v povezavi withthe Cilja ID Legenda, označuje verjetno identitete zaznana cilj.Theupper lestvica je sestavljena iz dvanajstih (12) grafični segmenti za Cilj ID.

Manjši Obseg—spodnji lestvici, ali Zarezo Diskriminacije Obsegu, ki označuje vzorec diskriminacije.MD-6350 bo proizvajajo zvočni cilj odziv za slikovnih pik, ki so vklopljen, in ne zvočni odziv za tiste, thathave izključen.Cilj ID Kazalec bo vedno navede vse cilje.Diskriminacija vzorec se lahko prilagodi tako, spreminjanje načinov in / orusing je DISCRIM in Sprejmi/Zavrni (√/x) pushbuttons (glejte na 13. strani).

Kovanec Globina Kazalnik—globina kovanec, ali podobne velikosti cilj, je navedeno v 2-palčni incrementsBattery Ravni, Kazalnik Kaže trenutno stanje baterije.

Lahko pričakujemo 20 do 40 ur, odvisno od vrste baterije andquality.Dostop in zamenjajte baterije tako, da potisnete pokrov off nadzor stanovanj.Odstranite baterij, ko MD-6350, se shranijo za daljši od 30 dni.

Indikator občutljivosti—MD-6450 je osem (8) nastavitev za občutljivost.

Močnejši & Občutljiv Kot MD-6150/6250

Oznake: klipsch, mens watch z datum in dan v tednu, 6350 md detektor kovin, md6350, skok skakal s palico, detektor kovin, detektor md 6350, Baterija 48v monitor, 6350 detektor kovin, pog.

Številka Modela MD-6450
LCD zaslon s podatki na zaslonu
Vrsta Napajanja Na Baterijski Pogon
odkrivanje tuljava 11 inch tuljavo, nepremočljiva
DIY Dobave Kovinarstvo
Poreklo CN(Izvora)
Z LCD Zaslonu, Ali Ne Da,
Z Osvetlitvijo Da,
Certificiranje CE
Blagovna Znamka Tricorpower

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Strokovno Underground Metal Detektor MD-6450 Globoko Iskanje Zlata LCD zaslon z Digitalnim prikazom in Varnostno kopiranje Svetlobe

Strokovno Underground Metal Detektor MD-6450 Globoko Iskanje Zlata LCD zaslon z Digitalnim prikazom in Varnostno kopiranje Svetlobe

Podobni izdelki

Primerjaj