1pcs Strokovno Ličila Ščetke Krog Vrh Temelj Čopič za Rdečilo za Popravilo Obris Čopič za Tekoči Smetana v Prahu, Make Up Orodja

Nov izdelek

Na zalogi

€1.36

Na seznam želja

Funkcija

Ta čopič je kozmetični krtačo z močno praktične zmogljivosti.Uporabiti ga je mogoče kot puder v prahu krtačo, v prahu krtačo, in čopič za rdečilo.To je večnamenski krtačo z mehko dlako kakovosti in prinaša izredne na obraz.Udobno in enostavno prevoz.

Specifikacije

Material: Najlon Vlakna las + aluminij zlitine +Leseni Ročaj

Količina: 1 kos

Barva: Črna

Model:1pcs krtačo

Velikost ščetke: Kot je prikazano na sliki

Skupna teža: 27 g brnenje

Paket vključuje

1pcs krtačo

Opomba:

Poprodajne storitve:

Če to ne deluje/ne prejmete/je poškoduje med transportom/ ali drugi ali druga vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas za brezplačno.Ko smo potrdili, smo lahko znova pošljete ali vračilo kupnine.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

Prosimo, sledi vaši pošti na : www.17track.net/en

Prosimo, upoštevajte,: (na primer : Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ) za sledenje informacij je na voljo le na Kitajskem.V večini primerov mednarodni ladijski promet traja približno 35 do 60 delovnih dni

2. Trgovina na debelo in Padec Ladijskega prometa

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo, vam bomo ponudili popust in ladijski promet, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Če ste iskali za vsakega drugega izdelka, se obrnite na nas, mi bi radi, da bi se ti zdi.

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

3.Barvo in velikost razlika

zaradi ločljivost zaslona, svetlobnih učinkov in merjenje sporočilo o napaki, da blago, ki je morda malo drugačna, da slike, upam, da vaše razumevanje.Najlepša hvala!

4.Napovedi:

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

5.O Povratnih Informacij:

Če obstaja nekaj težav s blaga .Prosimo, da nam priložnost, da reši svoj problem .Obljubim, da vam najboljšo rešitev.

Oznake: ima tekočo podlago, čopič, krtačo, čistilo ličila, mak, liquia čopič, rdečilo obleko, liqud čopič, krtačo, čistilo, čopič za ličenje, čistilo ličila, rdečilo rose.

Uporabljajo Z Rdečilo, FUNDACIJA, V prahu, Kiparstvo Krtačo
Številka Modela MZ3022
Količina 1pcs
Čopič Materiala Volne Vlakna
Število Kosov Ena Enota
Ročaj Material Les
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Ashowner

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

1pcs Strokovno Ličila Ščetke Krog Vrh Temelj Čopič za Rdečilo za Popravilo Obris Čopič za Tekoči Smetana v Prahu, Make Up Orodja

1pcs Strokovno Ličila Ščetke Krog Vrh Temelj Čopič za Rdečilo za Popravilo Obris Čopič za Tekoči Smetana v Prahu, Make Up Orodja

Podobni izdelki

Primerjaj