Vroče Prodaje Ženske Modni Tiskanja Stojijo Ovratnik Shirt Ženski Devet Četrtletju Rokav Bluzo Priložnostne Gospa Loose Vrhovi Blusas S9170

Nov izdelek

Na zalogi

€9.09

Na seznam želja

Nakup opombe

1.To je Azijski velikost, prezrite oznako, ne preprosto izberete ga S/M/L, si oglejte podrobne meritve v velikosti tabele in primerjati z vašo velikost telesa, da bi dobili pravico fit.Hvala!

2. Model slike so samo za referenco.Ko boste videli elemente, na obešalnik, to je realno sliko, enako kot tisto, kar ste prejeli.Zaradi omejitve v fotografiji in neizogibne razlike v nastavitve zaslona, barve, je pokazala, morda ne bo 100% enako z dejanskimi predmeti.

3.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, poštna številka, telefonske številke itd.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Velikost Grafikona

Predstavitev Proizvodnje

Navodila Za Pranje

pranje pri temperaturi, ki ne nad 30, ne uporabljajte belila

DOSTAVA:

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Opomba: Za vse nujne naročilo ali morate združiti pošiljko(EMS, DHL, FedEx, UPS) , se obrnite na nas za spremembo dostava poti, ki jih Express.

VRNITEV & IZMENJAVA:

Vsi naši elementi bodo preverjeni in pakirani v dobrem stanju, preden dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da zadovolji vse naše stranke.Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas v prvotnem stanju v roku 7 dni od prejema za vračilo ali exchange.Preden vrnete izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate za natančne vrniti izmenjavo navodila.Povrnili vam bomo vam po prejemu vrnjene artikle.Kupec bo plačal za ladijskega stroškov za vračanje predmetov.

POVRATNE informacije:

Vaše zadovoljstvo in komentarje, ki so za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naših izdelkov in storitev, se, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo cenili, da je zelo veliko.Če niste zadovoljni, vas Prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da delajo težave.

Oznake: tiskanje vratu bluzo, opombe bluze, Bluza, novost, tiskanje bluzo, bluzo ženske, abeceda tiskanja bluzo, grand bluze, traf majica, alan watts video, gd bluze.

Slog Elegantna moda
Rokav Dolžina(cm) Devet Četrtletje
Spol Ženske
Številka Modela S9170
Material Poliester
Sestava Materiala Sintetičnih Vlaken
Oblačila Vzorci Ravne
Vzorec Tipa Tiskanje
Elegantna moda Indie Folk
Poreklo CN(Izvora)
Debelina Lahka
Blagovna Znamka LUJIA ALAN
Datum Izdaje Poletje 2021
Vrsta Tkanine Broadcloth
Tip Majice Priložnostne Majice
Dekoracijo Noben
Sezona Pomlad/Jesen
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Slog Redni
Zapiranje Tip Zajeti Gumb
Tkanine vsebino 96% in zgoraj
Starost Starosti 18-35 Let
Ovratnik STOJALO

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vroče Prodaje Ženske Modni Tiskanja Stojijo Ovratnik Shirt Ženski Devet Četrtletju Rokav Bluzo Priložnostne Gospa Loose Vrhovi Blusas S9170

Vroče Prodaje Ženske Modni Tiskanja Stojijo Ovratnik Shirt Ženski Devet Četrtletju Rokav Bluzo Priložnostne Gospa Loose Vrhovi Blusas S9170

Podobni izdelki

Primerjaj