Inteligentna Vozila Polnjenje Črpalke Brezžični Pnevmatike Inflator Polnjenje Črpalke, Motorno Kolo, Kolo Z Žogo, Plavanje Krog

Nov izdelek

Na zalogi

€29.16

Na seznam želja

74848 Kupi Zdaj

Značilnosti:

1. Zaslon: Dva smart stališča, prek zvočnika in tlačni preizkus, trenutni tlak je prikazan z kateter vstavljen v ventil, da zagotovi natančnost.

2. Samodejno spominu funkcija: izdelek ima samodejno spominu funkcijo, ki se lahko shrani preteklih podatkov, tako da lahko uporabniki delujejo naslednji črpalka v isto sceno in je treba znova konfigurirati podatkov.

3. Kompakten design in skladiščenje vrata napihljive tube: stisnjeni in miniature, ne zasedajo prostor, sprejetje in uporaba napihljive tube shranjevanje design v vsakem trenutku, da bi se izognili izgubi skrbeti kateter grdo navijanje in podaljšujejo življenjsko dobo.

4. Samodejna osvetlitev LED: svetlobna LED lučka design, ni treba zagotoviti dodatnih svetil ponoči.

5. Prednastavitev tlaka v pnevmatikah: Inflacija in pametno ustaviti, nastavil potrebno tlaka v pnevmatikah, in se samodejno ustavi, ko je inflacija je končan, ne da bi morali monitor pnevmatike obremenitev, ki ni nujno, da je zaskrbljen.Prav tako se lahko upravlja ročno, in tlak je lahko varno, nadzorovano takoj.

Opis:

Smart avto črpalka zrak lahko samodejno spominu funkcija, avtomatska osvetlitev, ki je primerna za avto inflacije, kolesa, žoge, baloni, plavalni obroči, itd.

Specifikacije:

Vhod: 5V/2A

Teža izdelka: 392G

Izhodna napetost: 5V/1.5

Črpalka velikost: 153*61*mm

Velikost cevi: 150 mm

Zmogljivost baterije: 2000MAH

Delovna temperatura: -10℃~60℃

Paket Je Vključeno:

1 nastavite * smart avto zračna črpalka

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Oznake: giyo mini črpalka, polnilec za baterije foxsur, črpalka zrak usb, pnevmatike inflator mi, zračni kompresor brezžični, črpalka zrak brezžični, zrak pnevmatike inflator, črpalka zraka za nočitev, brezžični pnevmatike inflator kovin, 7 fazi baterija polnilnik.

Blagovna Znamka foxsur
Vhod 5V/2A
Napetost 5V
Delovna Temperatura -10℃~60℃
Postavka Dolžina 15.3inchinch
Element Teža 392gg
Izhodna Napetost 5V/1.5
Črpalka Velikost 153*61*mm
Element Širina 6.1cmcm
Velikost Cevi 150 mm
Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela Smart avto zračna črpalka
Zmogljivost Baterije 2000mAh

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Inteligentna Vozila Polnjenje Črpalke Brezžični Pnevmatike Inflator Polnjenje Črpalke, Motorno Kolo, Kolo Z Žogo, Plavanje Krog

Inteligentna Vozila Polnjenje Črpalke Brezžični Pnevmatike Inflator Polnjenje Črpalke, Motorno Kolo, Kolo Z Žogo, Plavanje Krog

Podobni izdelki

Primerjaj