Ženske T-shirt 3D mama

Nov izdelek

Na zalogi

€12.82

Na seznam želja

Informacije O Izdelku

T-shirt je sestavni del garderobe: univerzalna, praktične, eleganten, v kombinaciji s katero koli drugo stvar.Klasična silhueta je hkrati in priročno v gibanju, saj je dovolj svobodni, a hkrati nikjer ne drgnite ničesar in T-shirt je videti čeden.

Sestava: 100% mikrovlaken

Vrsta aplikacije: sublimacija na tkanine

Nega: pranje pri temperaturi, ki ne presega 40 stopinj.Železo pri temperaturi, ki ne presega 60 stopinj.Ne uporabljajte belila

Sezona: Demi-Sezona

Podrobnosti: okrogel vratni izrez, dolžina za hip line

Velikost modela, v foto: S

Kakovost storitev Garancija na Vse izdelke na Tmall so certificirani za prodajo v Rusiji.Express dostava dostava Co skladišče v Moskvi na vrata.Če vaš naslov ni vključen v kurirske službe pokritost, bomo pošljete naročilo po pošti.Prejema naročila Pred odpiranjem parcelo v prisotnosti kurirju ali e-poštni delavec, preverite, ali je za škodo.Ponovno trgovskega blaga * lahko vrnete izdelek, brez katerih pojasnijo razloge v roku 15 dni od prejema.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo ogled in цeлocтнocти упaкoвки, prav иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa iz пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Št 55 od 19.01.1998 in 942 od 10.11.2011 (incl. Тoвapы личнoй гигиeны in ne yxogy prav peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga in gp), in тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Želim si, da vas sredi sveta. 315547600040251

Peжим рaбoты bova morali govoriti o tem.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00 do 19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Oznake: amber obesek, joker stroj, i love you, darilo mama, živo srebro tee, grobo turkizno, ljubim vas obesek, displat, Mama, kapetan ščit.

Blagovne znamke Vsemayki.ru
Vzorec Tipa Tiskanje
Slog V modi
Sestava Poliester
postavka št. 858718

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ženske T-shirt 3D mama

Ženske T-shirt 3D mama

Podobni izdelki

Primerjaj