Yocada Ravno Mop z Stroj Ženiljska Mikrovlaken Blazine za Mokro in Suho Listavcev Ploščice Marmorja Čiščenje Tal

Nov izdelek

Na zalogi

€6.78

Na seznam želja

Ravno Mop za Čiščenje Tal z Stroj Ženiljska Microfibe Mop Blazine Dry & Mokro Ravno Mop Listavcev Ploščice Marmorja Nadstropje

Funkcije Izdelka

1.ČIŠČENJE: Z Ženiljska mikrovlaken prah mop lahko enostavno se ukvarjajo z mrtvimi koti, hišne las, prah in umazanijo, in se lahko uporablja za Mokro ali Suho Čiščenje Tal.Daljše dolžine trajne ročaj s suho način, da prah ali zamah, mokro za zbiranjem in čiščenje Trdega lesa, Ploščice, Laminat, Vinil, Les.Kot nalašč mop za čiščenje podjetij ali čiščenje doma. 2.DOLG ROČAJ POLE: dolžina Je lahko dosežejo 51.2 palcev, ki lahko povlečete madeži znotraj kota, brez truda, zagotavlja dolgo dosega visoko vogalih in globoko pod pohištvo, globoko kotu čiščenje, in visi-up luknjo na ročaj, ki omogoča enostavno shranjevanje in bolj dostopna, ne potrebujete, da bi preveč prostora za mop več. 3.PONOVNO STROJ MOP BLAZINE / ECO-FRIENDLY: To čiščenje, pp, prihajajo z 2 stroj mikrovlaken blazine, ki so mehke, vodo vpija, trajne, pralni stroj in za večkratno uporabo, ne za enkratno uporabo, ki vam pomaga prihraniti denar in zmanjšanje odpadkov!In varovanje okolja.Mop blazine enostavno pritrdite omejeno na mop glavo in se lahko odstrani in opere hitro in enostavno.Odlično zelena pranje brez motorja; omela za otroke ali odrasle. 4.VEČNAMENSKI: Uporabite kot Mokra Mop kot nalašč za vse vrste površin, vključno z lesenimi podi, kuhinja, restavracija, kopalnice, garaže, skladišča, pisarne tla, pod kavč, deske, ploščice, tla, marmor tla, steno, stekla, okna,in trdega lesa.Uporabo kot stenski Suhi Prah, brez motorja; omela kot nalašč za čiščenje umazanije, pes, mačka, in druge hišne las ect. 5. EDINSTVEN SNAP DESIGN: Enostaven za namestitev in odstranjevanje mikrovlaken krpo,Samo da mop krpo na mop glavi in palico mop krpo, ki je na enem koncu ploščati popraviti izdelka.Fotografije Kažejo Nasveti

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.Plačilo 1. Sprejemamo Alipay na Oknar.si.

2. Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

Shippment

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.

3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

Povratne informacije

1. Če ste prejeli vaše naročilo blaga v dobrem stanju, bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite nas 5-STAR POZITIVNE POVRATNE informacije.

Oznake: mop mop vileda, parni čistilec, avto vacuum cleaner xiaomi, thane steam mop blazine, čisto mop, otrok igra šotor, motorna ryobi, mop vileda, kosilnica rezalniki za ponovno polnjenje, mala goba mop.

Blagovna Znamka Yocada
Embalaža Z 1 Mophead
Teža <2kg
Barve Modra
Sestavnega Dela Noben
Mop krpo Ženiljska Microfibe Mop Blazine
Odpornost Proti Koroziji Razred Razred 9.0-9.9
Vrsta Krpo Kritje Vrsta
Mop Glavo Materiala Sintetični Krpo
Ročaj Tip Čiščenje
Material ženiljska
Obliko Glave rectange
Wringing Metoda Štiri strani Wringing Tip
Pole Materiala Jekla
Mophead Količina 1
Absorpcija 10 sekund
Stalno Paro Čas 15 minut
Stopnja Dehidracije 90% -100%
Mop Palica obremenjena >10 kg
Številka Modela FC-22-2
Funkcija Okolju Prijazno
Mop Palico Tip Splošno Rod + Plastični Pladenj
Ogrevanje Čas (min) <1
Zmogljivosti 300 ml
Parni Prilagoditev Funkcije No
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Rectangle

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Yocada Ravno Mop z Stroj Ženiljska Mikrovlaken Blazine za Mokro in Suho Listavcev Ploščice Marmorja Čiščenje Tal

Yocada Ravno Mop z Stroj Ženiljska Mikrovlaken Blazine za Mokro in Suho Listavcev Ploščice Marmorja Čiščenje Tal

Podobni izdelki

Primerjaj