Močan Vibrator, Vibrator Klitoris Bedak Ustni Klitoris Vakuumske Stimulator Ženska Masturbacija Spola Igrače, izdelki za Odrasle Ženske 18

Nov izdelek

Na zalogi

€15.73

Na seznam želja

Zakaj Izbrati ZD029?

❤ Če ste eno žensko in želja močan orgazem, ZD029 bo zadovoljila vse vaše želje.Ker ZD029 lahko spodbujajo vaš klitoris, hkrati pa spodbuja vašo G-spot.Ne boste mogli predstavljati, kako čudovito je, bo treba spodbuditi G-spot in ščegetavčka ob istem času, vendar absolutno vsak orgazem se boste nepozabno doživetje za celo življenje.

❤ Če ste človek s punco ali ženo, ali želite dati svojo punco ali ženo nepozaben orgazem za življenje?Nato ZD029 bo najboljše darilo, ki ga lahko dajo na svojo punco ali ženo.

❤ Naša embalaža je zelo zasebno, namenjamo veliko pozornost varovanju zasebnosti naših strank, in kupi zdaj, nudimo doživljenjsko garancijo, če obstaja kakršen koli poškodbe izdelkov, ponujamo brezplačno vzdrževanje ali nove proizvode.

Močan Vibrator, Vibrator Za Ženske Klitoris Bedak Ustni Klitoris Vakuumske Stimulator Ženska Masturbacija Spola Igrače, izdelki za Odrasle 18

❤ 【Simulacija 3D dual stimulacije C&G točko vibrator】 2 v 1 G-spot vibrator & bedak ustvarite mučnega občutkov proti ščegetavčka ali bradavičke, ta vibrator lahko, da vas izpolnjujejo predigro in orgazem, hkratno stimulacijo ženske klitoris in G-spot, ki lahko prinese žensk za orgazem od znotraj navzven, izkušnje užitek več sesanju in vibracije, kar vam prinaša zamenljiva užitek.

❤【Močan & Tiho】Z 10 močan načini sesanja, to Klitorisa Sesanju Vibrator lahko spodbujajo vaš klitoris, bradavičke, ušesih, testiclesn, prsi, anus in vse druge občutljive točke, vibracije glasnost ≦ 50 dB.Ali ste igra solo ali s svojim partnerjem, Zdaj imate lahko neverjetno pravi občutek za seks na svoje!

❤【Telo-varen Material,】 nestrupen, brez vonja, in prijazen do kože.Ščegetavčka stimulator je narejen medicinskega silikona, ki se lahko neposredno obrnete na ženske vagine.

❤【Dnevno Vodotesen in Enostaven za čiščenje】lahko uporabite ta vibrator v kad, tuš ali KJERKOLI drugje.Uporabo s čisto vodo ali vodo, milo in suhega z mehko brisačo ali krpo.

❤【Zasebnih Paket】Vse spola igrače, bo odpremljeno na vas z diskretno paket, nihče ne ve, kaj boste dobili.najprej obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja.

Vibrator, ki lahko hitro pripelje vas orgazma

Vibracije in sesalne funkcije je mogoče uporabljati hkrati,lahko spodbudi G-spot in klitoris hkrati

Več Užitka, ki Vas Čaka, da Odkrijete, "jaz ne bi nikdar čutil klitorisa bedak prej, vendar to je NAJBOLJŠI OBČUTEK!Skoraj sem jezen nisem odkril prej!In, da je seznanjena z gggg spot prodor je revolucionarna!! "- Za Zvezdno Nebo "vibracije na gggg spot rebrasti patent je bil TAKO dober, da sem precej prepričan, z malo več časa, sem vrhunec od tega sam!To je odlična izkušnja za vsakogar, ki potrebujejo malo self ljubezen!" ---S MxBunnyBoi

10 vrste super močno vibracijsko frekvenco, da bi neprimerljivo stimulacije za vaš klitoris in G-spot, in hitro doseže orgazem

10 Sesanju & opozarjanje z Načini - Vas na Nepozaben Vrhunec!

To klitorisa vibrator je opremljen z 2 zmogljive motorje, ponuja 10 sesanju načini in 10 vibracije načinov, z več intenzivnosti, frekvence in vibracije, vsak način vam lahko prinese nepredstavljivo užitek!Plus z masažo krogih na vrhu vibrator, ki jo lahko zagotovi več stimulacije za vibracije.Klitorisa bedak poljubi vaš klitoris s svojo nežno vakuumske pretok zraka, tako kot ljubimec je poljubljati in lizati.

Mehke Silikonske & Prilagodljiv Design

V ZD029 sesanju vibrator je izdelan iz visoko kakovostnega silikona, ki je varno za telo in gladek na dotik.S svojo upogljivi gredi in ergonomska struktura, ga je mogoče enostavno cilj sladkega vložki dosežejo vrhunec, hitreje kot kdajkoli prej.

100% Nepremočljiva

To klitorisa vibrator ima odlično nepremočljiva uspešnosti, to ne le omogoča, da imajo zabavo v kopalno kad ali tuš, ampak tudi enostaven za čiščenje.Če lahko imate samo enega spola igrače, potem je to ZD029 2-v-1 vibrator bo vaša najboljša izbira!

Magnetni polnjenje, voda ne bo tok v izdelek, če v uporabi

Zvok je zelo tih, ne skrbite o drugih slišal, ko ga uporabljate, morate samo, da nadzor vašega decibelih

ZD029 je dobavljen brez polje, če boste morali to lepo polje, kliknite na sliko in jo kupite.Hvala.

O Package da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastični okvir, da bi se izognili poškodbam med prevozom.O Garancijo Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.O Izdelku Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.) O Pošiljko Bomo poslali naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem, Prosimo, uporabite izdelek, ki po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

Oznake: ženskega spola igrače, moški, rudnik seks igrače, hackrf eno, bdsm igrač, sex igrače vagina, vibrat, g spot, nipple pump sucker, gode, sex shop.

Material Silikonski
Funkcija 3 igrače za odrasle
Blagovna Znamka HIWUP
Certificiranje CE
Nespodobno Sliko No
Trgovina tip sex shop
Vrsta G-Spot
Postavka Vrsta vibrator za ženske
Funkcija 8 sex stroj
Funkcija 5 G-Spot vibrator
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 4 Cilt sucker vibrator
Commodity Quality Certification ce
Funkcija 6 Klitoris Stimulator
Funkcija 10 vibratorji za ženske klitoris močan
Funkcija 2 sex igrače za ženske
Funkcija 7 Erotic Goods
Funkcija 9 Ženske dildo
Spolnost No
Številka Modela ZD029
velikost Shows in picture
Funkcija 1 dildo za ženske

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Močan Vibrator, Vibrator Klitoris Bedak Ustni Klitoris Vakuumske Stimulator Ženska Masturbacija Spola Igrače, izdelki za Odrasle Ženske 18

Močan Vibrator, Vibrator Klitoris Bedak Ustni Klitoris Vakuumske Stimulator Ženska Masturbacija Spola Igrače, izdelki za Odrasle Ženske 18

Podobni izdelki

Primerjaj