3/8",1/2",3/4",1" BSP iz Nerjavečega Jekla 304 Pogled Pretok Vode Indikator S Plastično Impeler za Visoko Temperaturo Stekla

Nov izdelek

Na zalogi

€14.99

Na seznam želja

Material:304 Nerjaveče Jeklo,Steklo

Impeler material:plastika(če potrebujete FRPP ,prosimo, da nas obvestite)

Velikost:3/8",1/2",3/4",1" BSP

Maks. Temperatura: 150 Stopinj Celzija

Max Tlak: 1.6 MPa /232 Psi

Vsaka Ponudba Za 1 PC!

Namestitev: leže in stoje, enostavno opazovati.

(1) Uporaba pretoka indikator

Uporablja za opazovanje pretoka medija v pripravi, tok se lahko približate s krilnega. (Posebni pribor na plinovodu, obtočne črpalke deli, napajanje desulphurization dobavo)

(2) pretok kazalnika je praktičen izdelek, ki je enostaven za opazovanje in namestitev.

Vsaj to se lahko določi, da obstaja srednje mimo.Obeh koncih se lahko uporablja kot vhod, preprosta, enostavna in zanesljiva.Pretoka se lahko oceni z opazovanjem hitrost vrtenja rotorja.Pretoka indikator omogoča objektivom zlahka odstraniti za čiščenje.Krilnega pretoka indikator je praktičen izdelek, ki je enostaven za opazovanje in namestitev.

(3) Značilnosti pretoka indikator

1. Okna površina bralnika je enostaven za čiščenje.

2. Steklo okna si lahko ogledate na 180° smer.

3. Horizontalna dvojno rabo, ki je za enostavno montažo ali demontažo.

Pretok vode znak, znan tudi kot krilnega ogledalo, je pomemben dodatek za opazovanje pretoka medija v cevi.Krilnega ogledalo, ki se pogosto uporablja v naftnih, kemičnih, kemičnih vlaken, zdravila, hrano in druge industrijske proizvodne zmogljivosti.To lahko opazujemo tok reakcije tekočine, plinom, paro in drugih medijev v katerem koli trenutku in je nepogrešljiv pripomoček, da se zagotovi normalna proizvodnja.

Pretok znak se lahko uporablja tudi v samodejni sprinkler sistem.Se lahko namesti na glavno vodovodno cev ali cross-bar vodne pipe dati srednja vrednost pretoka v majhnem prostoru.Ta vrednost pretoka, ki se lahko pošljejo na električno krmilje, da začnete ogenj črpalko.Nadzor stikalo.

Oznake: Fit, 2 palčni zvočnik, 15, 2 objemka, pretoka indikator za vodno hlajenje, palica, stekla radio, Dioptrije, g14, 3 tri clamp.

Poreklo CN(Izvora)
Stekla Max Temperatura 150℃
Povezave Ženski
Oblika Privzeto
Številka Modela Pretok Kazalnik, S Krilnega
Vrsta Pogled Stekla
Tehnika Privzeto
Certificiranje Noben
Vodja Kodo Privzeto
Material Nerjaveče Jeklo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

3/8

3/8",1/2",3/4",1" BSP iz Nerjavečega Jekla 304 Pogled Pretok Vode Indikator S Plastično Impeler za Visoko Temperaturo Stekla

Podobni izdelki

Primerjaj