Qianraq 5-Listi Cvet Kristalno Broška Značko Pin Iglo Ženske Prsi Broška Za Poročni Šopek

Nov izdelek

Na zalogi

€0.62

Na seznam želja

5-Listi Cvet Kristalno Broška Značko Pin Iglo Ženske Prsi Broška Za Poročni Šopek

Tehnični Podatki: -Material: Legirano -Paket Vključuje: 1 Kos ?-Teža O: 15 g -Barva: Modra/Siva/Rdeča -Velikost O: 5.2*3.7 cm

Značilnosti: -Pin na elegantna oblačila za priložnostne slog,se Ujemajo z ujemanje obleko za različne priložnosti. -To broška značilnosti classic,lepo 5-Listi cvet design. -Odlično Darilo za te priložnosti: poroka, rojstni dan, obletnice, proslave, otvoritve, sejmi, trgovina s spominki, poslovna darila itd.

Prosimo, Upoštevajte,:

-Zaradi različnih prikaže računalnike, barva, pravi element, ki je lahko nekoliko razlikujejo od sliki je prikazano.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

-Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, najlepša hvala.

Podrobnosti Izdelka

O Sliko

-Pos izdelkov, ki so skladni s.Barve izdelka je lahko razlikujejo zaradi bliskavico kamere, osvetlitev, nastavitev zaslona.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

O Ladijski

-Po plačilu vaše naročilo, vam Bomo poslali parcelo v roku 5 delovnih dni, razen Praznikov.

KUPEC je soley ODGOVOREN za CARINJENJE blaga.

O čas poštnine

-Morate preveriti vnaprej za informacije o dostavi na vašo državo.

O Vrnitvi

-V primeru neustrezne izdelke ali narobe elemente, ki jih je dobil, bomo poslati ali vračilo za vas.

-Stranke, mora pregledati vse elemente po prejemu in da nas o tem obvestite v roku 3 delovnih dni, če anythins manjka ali je poškodovana.Ne bomo povračilo ladijski promet pristojbina na donose, ki niso pokvarjena.

-V roku 14 dni po prejemu, se lahko vrnete nazaj element.Kupci, ki so odgovorni za ladijski promet odgovoren, da se vrnete elemente.

O Davčnih

-Ste izpostavljeni uvoženo davkov, po meri pristojbine, ki morda uvedene z lokalno meri office.Ne moremo, da vas obvestim zapadlosti takse, kot je različna od države in postavke.

O Povratne Informacije

-Naredite nam uslugo, da pustite 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z namenom in predmetov.Vljudno prosim ne hush, da nas pusti negativne povratne če niste zadovoljni s naročil, ampak pustite nam priložnost, da reši to za vas.Potrudili se bomo, da prepričajo.

Oznake: kodama mononoke, river pin, broška za plašč, broška rose, broach nakit, broška biser, cardigan posnetek, broška ženske, broška slon, kenshin.

Material Kovine
Slog TRENDY
Poreklo CN(Izvora)
Spol Ženske
Obliko\vzorec KRŠKO
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Broške Tip Broške

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Qianraq 5-Listi Cvet Kristalno Broška Značko Pin Iglo Ženske Prsi Broška Za Poročni Šopek

Qianraq 5-Listi Cvet Kristalno Broška Značko Pin Iglo Ženske Prsi Broška Za Poročni Šopek

Podobni izdelki

Primerjaj