Prekrita Beli Sneg Krekirana Kristalno Kroglice Naravnega Kamna Krog Svoboden Kroglice Za Nakit, Izdelava Diy ženska Zapestnica 15"

Nov izdelek

Na zalogi

€1.54

Na seznam želja

Politika Vračanja:

Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo.Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, dovolite mi, da vem.celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.Samo, če je potrebno, prosimo, da vrnete izdelek, da nam v roku 3 dni po tem, ko ga prejmete.

Prosimo, Upoštevajte,: ne bomo vrnili, stroške prevozov ali ne prevzame ladjar stroškov, nazaj k meni, če je to naša krivda.Upam, da boste lahko to razumeli.

Povratne Informacije & Stik Z Nami

Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.

Če imate občutek, da vas ne bo, da me pusti pozitivne povratne informacije, prosimo, da se počutijo udobno, da mi sporočite prvi.Dal ti bom dobro rešitev.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur.

Oznake: xt 600 disk blazine.

Postavka Obliko Okroglo Obliko
Fine ali Moda Moda
Zunanji Premer 8mm
Barve Srebrna Bela
Material Steklo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Super iskanje
Element Teža 23/36/57/80g
Nakit Tip Ročno DIY
Kovina Tip Noben
Postavka Vrsta Biseri, krog noga
Številka Modela 6/8/10/12mm

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Prekrita Beli Sneg Krekirana Kristalno Kroglice Naravnega Kamna Krog Svoboden Kroglice Za Nakit, Izdelava Diy ženska Zapestnica 15

Prekrita Beli Sneg Krekirana Kristalno Kroglice Naravnega Kamna Krog Svoboden Kroglice Za Nakit, Izdelava Diy ženska Zapestnica 15"

Podobni izdelki

Primerjaj