Crossfit športne hlače moški fitnes hlače slim absorbira znoj teče Hlače / modi planinarjenje Capris kratke domače

Nov izdelek

Na zalogi

€8.86

Na seznam želja

Moška Trenirka Stiskanje Šport bo Ustrezala Telovadnici Fitnes Oblačila Za Vožnjo Sile Specifikacije Obleko za:Moške, ki veljajo Scene:Kolesarjenje,Tek,Fitnes in tako naprej Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja Zaradi različnih monitorjev in pogoji osvetlitve, barv, se lahko nekoliko razlikuje od navedene fotografije Funkcije 1.Dihanje športne tkanine,štiri igle in šest linij,Visoka elastičnost in napetost hlače design 2.Hitro absorbirajo znoj znoj hitro izhlapi,in nosite udobno in stilsko 3.Elastična tkanina,hitro in suho dihanje 4.Štiri-dimenzionalni stretch,nebrzdana, Saj je velikost Azijskih velikost, ki ni isto kot Ameriški ali Evropski velikosti, poskrbite, da ste preverili naslednji grafikon pred nakupom. (Prosimo, dovolite 1-3 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala!) Opomba: Prosim, primerjajte podrobne velikosti s tvojimi preden se odločite za nakup!Če niste prepričani o velikosti, nam to sporočite svojo težo in višino, in pasu informacije.Tako bomo lahko pomagali vas, da odloči, velikost.Velikost v naši trgovini je 1~3, manjšo od Evrope in ZDA velikost, predlagamo, da se za nakup 1~3 večje velikosti, kot je običajno. 1 cm=0.3937 palca.Naša enota je cm dovoli odstopanje od 1 ~3 cm.hvala!

O po-prodaja in prevoz: 1.DOSTAVA PO CELEM SVETU.(Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.Smo Le Ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se Mora Ujemati vaš naslov za dostavo. 4.Je morda nekoliko razlika v barvi,zaradi računalnik, nastavitve zaslona.Slike so za naše referenčne samo. 5.Storitev Tranzitni Čas, Ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki,Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6.Če še niste prejeli pošiljko v 65 dneh od plačila,se obrnite na nas,Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori,Naš cilj je Zadovoljstvo strank. 7.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejela,če ta element v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo kupnine ali zamenjave,ni Izjem shipping stroški so kriti s tako kupec in prodajalec na pol. 8.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,Posebni razlog za vrnitev,in vaš PAD#. 9.Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalni znesek protiponudb po prejemu postavke v izvirno stanje in packaing z vse komponente in pribor vključen,ko potem kupec in prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si,lahko pa se odločijo za zamenjavo. 10.Bomo nosi vse stroške prevozov če je predmet, ki je ne oglašuje.Povratne informacije: 1. Če ste zadovoljni z našimi blaga, prosimo, vzemite si nekaj minut, da zapustijo pozitivne povratne informacije s polno zvezd za nas. 2. Če ne boste zadovoljni, nam pred odhodom negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da reši problem.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije.tako, da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Oznake: hlače goku crossfit, uvježbavanje hlače crossfit, kratke hlače adidas crossfit, hlače crossfit stretch, hlače crossfit lobanje, hlače hlače crossfit, hlače crossfit moški, ženska majica crossfit, hlače crossfit hulk, nike pro hlače crossfit.

Tkanine ime Razrezane mleka
Uporablja scenarije Tek, Fitnes, Planinsko, Kolesarjenje, itd
Poreklo CN(Izvora)
Številka izdelka B24
Uporablja predmete Moški
Funkcija higroskopski in znoj sprostitev
Oblačilo vzorec Self gojenje
Spol MOŠKI
Šport Tip Tek
Postavka Vrsta Hlače
Primerno starost Za odrasle
Uporablja lastnosti Tek in fitnes
velikost M L XL XXL XXXL
Obloge sestavine Poliestrskih vlaken (poliester)
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Primerna za sezona Poletje, Pozimi, Pomlad, Jeseni
Tkanine vsebino 90%
Hlače dolžina Capris / hlače
Blagovna Znamka darlingoddess
Pas Tip srednja-vitka
Tkanine Sestava Poliestrskih vlaken (poliester)
Barve več stilov
Številka Modela B24
Vzorec Tipa Tiskanje
Napaka obseg 1cm-3cm
Slog PROSTI čas, Šport, PROSTI čas, Stretch, TESEN, Slim
Obloge Ime Razrezane mleka
Material Poliester
Uporablja spol Moški

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Crossfit športne hlače moški fitnes hlače slim absorbira znoj teče Hlače / modi planinarjenje Capris kratke domače

Crossfit športne hlače moški fitnes hlače slim absorbira znoj teče Hlače / modi planinarjenje Capris kratke domače

Podobni izdelki

Primerjaj