VROČE PRODAJE PORASTU(UK) 37 mm Close-Up +10 Makro Objektiv Filter za Nikon Canon SLR digitalni DSLR Fotoaparat + filter ohišje + darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.90

Na seznam želja

Opis izdelka 100% ČISTO NOV

Visoka Kakovost

Uvod

Kamera je opremljena z normalno leče ne dovolite nam, da se premaknete bližje, kot je določena minimalna razdalja od predmeta se fotografirali.

Na makro Objektiv, ki je preprosto montirate na prednji naše normalno ob objektiv, ki omogoča pridobivanje blizu-ups in tudi omogoča fotografiranje podrobnosti, ki bi bilo povsem nemogoče brez uporabe povečave Objektiva.

paket vključuje

Close-Up +10 Filter x1

filter primeru x1

čisto krpo x 1

OPOMBA:

Dve dostava načine:China Post Navadne Majhne Paketni Plus,Kitajska Post Registriranih Air Mail

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ni številko za sledenje.to je le sledenje na kitajskem.

če želite številko za sledenje,lahko izberete China Post Registrirani Letalski Pošti.

Če je vaš paket ni prispel, prosim, povejte mi, bom aktivno rešiti vaš problem!hvala

Plačilo

· Sprejemamo Depozitni LE, prosimo, pošljite vaše plačilo na naš Depozitni račun:

· Depozitni omogoča plačevanje s kreditnimi karticami, plačilnimi karticami, s in Depozitni račun stanja.

· Dražbeni Predmet, Število, je vaše Polno Ime in Naslov za dostavo MORA biti vključeni v Depozitni plačilo.

· V kombinaciji Dostava za več predmetov na voljo na zahtevo.Nudimo popust na Ladijski promet in Manipulativni Zaračuna za vse dodatne točke pa se pošlje na isti naslov.

Dostava

1. Po plačilu je odstranjen, se ta element, bo poslana preko Standardnih Air Mail (Hong Kong Pošti) v roku 48 ur, vendar izključujejo vikende in druge pravne počitnice.

2. Vse postavke, se lahko razglasi kot "Darilo", z nizko vrednost, smo vedno poskušali pravno zmanjšanje uvoznih dajatev za stranke.Vljudno prosim, upoštevajte, da nismo odgovorni za morebitne carine.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo

čas prodaje

· Vsi naši izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju.Če je predmet, ki je v okvari, nas obvestite v roku 14 dni po prejemu element, bomo zamenjajte novo ali nadomestila, če parka out (prevoz, zavarovanje in manipulativni stroški se ne vrača).

· Kupci, ki morajo plačati za vrnitev stroškov in bomo plačati stroškov za reshipping.

· Vrnitev predmeti vključujejo v originalni embalaži in pribor.

· Smo traja do zamenjati ali popraviti to za vas proizvajalec v primeru, da dobavljeni predmet, je najti napako, medtem ko stroške pošiljanja bo rodil s strani kupca.

· Prosimo, da Depozitni prejemu skupaj s vrne element, tako da smo lahko postopek zamenjave/popravila ustrezno.

stik z nami

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite povratne informacije.

Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.

Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Oznake: gh2, makro, makro ring, lenses nikon z, fotoaparat filter ključa, nalepke uk, camera nikon, kimono luna, meik makro canon, zračni filter 67 mm.

Paket Da,
Številka Modela 37 mm
Blagovna Znamka RISESPRAY
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta blizu
Objektiv Velikost 37

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

VROČE PRODAJE PORASTU(UK) 37 mm Close-Up +10 Makro Objektiv Filter za Nikon Canon SLR digitalni DSLR Fotoaparat + filter ohišje + darilo

VROČE PRODAJE PORASTU(UK) 37 mm Close-Up +10 Makro Objektiv Filter za Nikon Canon SLR digitalni DSLR Fotoaparat + filter ohišje + darilo

Podobni izdelki

Primerjaj