Ročno Tkane Macrame Visi Planter Košarico Lesenih Policah, Boemski Stil 2 Plasti Rack Steni Visi Tapiserija Sobi Doma Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€13.04

Na seznam želja

$USD 1.68

$USD 2.42

$USD 1.41

$USD 18.83

$USD 15.09

$USD 12.76

$USD 10.59

$USD 14.43 Bullet Točk:

1、Boho Planter Imetnik Police: Ta les visi planter polica funkcije boemski stil, 2-tier lesena polica, splošni velikosti 40*95 cm/15.75*37.40 palčni(o), in je primerna za manjše predmete, kot so vaze.

2、Ročno & Trajno: Tkanine za bombaž vrvi in narejena iz visoko kakovostnega bukovega lesa, lepe izdelave, elegantna in trpežna.

3、Minimalistično Dekoracijo: Pokaže z edinstveno obliko, ki so izdelane iz naravnih materialov, ki so to les, viseče police, ki daje občutek in dodaja občutek ročno umetnost v svojo sobo.

4、2-Tier Leseni Polici: les, viseče police, ki lahko prikaže vaš najljubši sočne rastline, sveče, foto okvirji, knjige, osebna zbirka predmetov in drugih skupnih gospodinjske potrebe.

5、Lepo Dekoracijo Sten: Primerna za vašo kuhinjo, jedilnico, dnevna soba, spalnica, hotel, apartma, spalnico ali pisarno.Super za stene, okna, okenske police, notranjo ali zunanjo teraso.

Opis:

Boho Planter Imetnik Police: Ta les visi planter polica funkcije boemski stil, 2-tier lesena polica, splošni velikosti 40*95 cm/15.75*37.40 palčni(o), in je primerna za manjše predmete, kot so vaze.

Ročno & Trajno: Tkanine za bombaž vrvi in narejena iz visoko kakovostnega bukovega lesa, lepe izdelave, elegantna in trpežna.

Minimalistično Dekoracijo: Pokaže z edinstveno obliko, ki so izdelane iz naravnih materialov, ki so to les, viseče police, ki daje občutek in dodaja občutek ročno umetnost v svojo sobo.

2-Tier Leseni Polici: les, viseče police, ki lahko prikaže vaš najljubši sočne rastline, sveče, foto okvirji, knjige, osebna zbirka predmetov in drugih skupnih gospodinjske potrebe.

Lepo Dekoracijo Sten: Primerna za vašo kuhinjo, jedilnico, dnevna soba, spalnica, hotel, apartma, spalnico ali pisarno.Super za stene, okna, okenske police, notranjo ali zunanjo teraso.

Specifikacije:

Velikost izdelka: približno 40*95 CM/15.75*37.40 palčni

opp pakiranje velikost: približno 42*15*4 CM/16.54*5.91*1.57 palčni

Barva: naravna bela

Čiščenje metoda: priporočljivo je, da uporabite sušilnik za lase za čiščenje prahu

Material + dodatki: bombaž vrvi + visoko kakovostne uvožene bukovega lesa dostave brezhibno nohti (ne velja za keramične ploščice in steklene stene)

Postopek: Izključno ročno tkanje, velikost tolerance se lahko sproži zaradi dejstva, da je vsak izdelek je edinstven!

Seznam Vsebine:

Les Visi Planter Polica*1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Opomba: priporočljivo je, da uporabite načinu majhen zaslon na pametnih telefonih v 6,5 cm, in velik zaslon načina za telefone več kot 6,5 cm.

Načini plačila:

Lahko bi plačilo z uporabo katerega koli od zgoraj navedenih metod in pls plačati v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila Oknar.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko se je končal.

Če vaše naročilo zaprta zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek na Oknar.si.

Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

Vse elemente, ki so preverjene in tudi pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža paketa prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15-60 dni in bi se lahko malo dlje, da nekateri ledina.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili paket prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Vrne in Vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če je paket izgubljen, poškodovan v tranzitu, ali je prejel napačen element.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, nam bo zelo cenjeno.Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Oznake: naslonjač lesa, črno krilo bohemian, thin metal wall shelf, rack, retro polica dekor, boho chic dekor, namizje polica, cvetlični lonec rack, cachepot, kuhinjski lonec rack.

Poreklo CN(Izvora)
velikost M
Št. od Stopnje Dvojno
Vrsto Namestitve Lovilec
Material Drugo
Številka Modela Les Visi Planter Polica 2 Stopnje Boho Cvetlični Lonček Imetnik Police
Uporablja Prostor dnevna soba
Uporaba cvetlični lonček
Funkcija Na zalogi, Okolju Prijazno
Razvrstitev Non-zložljivo Stojalo

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ročno Tkane Macrame Visi Planter Košarico Lesenih Policah, Boemski Stil 2 Plasti Rack Steni Visi Tapiserija Sobi Doma Dekor

Ročno Tkane Macrame Visi Planter Košarico Lesenih Policah, Boemski Stil 2 Plasti Rack Steni Visi Tapiserija Sobi Doma Dekor

Podobni izdelki

Primerjaj