Nepremočljiva Plošča Nadzorno Ploščo Vezje Silikonski Pokrovček Za Xiaomi Mijia M365 Električni Skuter Skateboard Dodatki

Nov izdelek

Na zalogi

€1.45

Na seznam želja

Značilnosti:

1. Nepremočljiva in odporen na praske: reševanje vozila lastno varnost težav in odpravljanje tveganj za varnost, kot so kratek stik, izpad energije in nezmožnosti, da začnete vode v centralni nadzorni plošči.

2. Univerzalno: velja za m365, m365 pro in vse skuter primerne velikosti.

3. Vidne krovom: vidno območje osrednja nadzorna plošča je posebej razredčen in ne ovira uporabe digitalne plošče.

Specifikacije:

Material: Silikon

Barve: Rdeča, Bela, Črna, Modra

Velikost: 139x38x10mm/5.5x1.5x0.4in

Neto teža: 12g

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

1 x M365 Nepremočljiv Pokrov

2 x Lepilni Trakovi

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: kaabo skuter opremo, mustang avto opremo, scooter električni pribor, segway electric scooter accessories, pribor skuterji električni skuterji, pribor univerzalni električni skuter, video posnetki električni skuterji, električni voziček opremo, escooter dodatki, suzuki skuter opremo.

Funkcija 2 Univerzalni Skuter Pro PCB nadzorni Plošči
Funkcija 3 Vezje Silikonski Pokrov
Funkcija 5 Za Xiaomi Mijia BT Vezje
Funkcija 7 m365 dodatki
Funkcija 4 Silikonski Pokrovček Za Xiaomi Mijia
Funkcija 1 M365 Nepremočljiv Pokrov
Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 6 for xiaomi m365

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Nepremočljiva Plošča Nadzorno Ploščo Vezje Silikonski Pokrovček Za Xiaomi Mijia M365 Električni Skuter Skateboard Dodatki

Nepremočljiva Plošča Nadzorno Ploščo Vezje Silikonski Pokrovček Za Xiaomi Mijia M365 Električni Skuter Skateboard Dodatki

Podobni izdelki

Primerjaj