Prenosni Ravno Steklenico Vode za enkratno uporabo Slim Puščanje Dokazilo Ravno Steklenica za Vodo Kotel za Šolo Prostem E7

Nov izdelek

Na zalogi

€6.12

Na seznam želja

Prenosni Ravno Steklenico Vode za enkratno uporabo Slim Puščanje Dokazilo Ravno Steklenica za Vodo Kotel za Šolo Prostem E7 Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Enostaven za prevoz.Prihranek prostora.To je zelo primerna za šolska torba, nahrbtnike, aktovke, torbico ipd.

2. Za večkratno uporabo steklenico vode je kot nalašč za današnji zaseden, ampak zdrav način življenja.Tudi odlično darilo za vašo družino, prijatelji, ljubimec, itd.Pijača s stilom in uživajte zdravo življenje.

3. Iz premium kakovostne plastike, je trajno, večkratno uporabo in varna za uporabo.

4. To lahko shranite sode, sadje infuzije, sok, čaj, osvežilne pijače, solatni prelivi, omake, hladne juhe, otroško hrano in potovanja essentials, kot so šampon in balzam in tako naprej.

5. Featuring Silikonsko zaprti nepremočljiva steklenico vode skp, you' ll nikoli ne bo treba skrbeti za vsako razlitje ali uhajanje.

Obvestilo:

*Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

*Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Velikost: 13*3.2*21.3 cm

Paket Vključuje:

1 x Prenosni Ravno Steklenica za Vodo

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: 350 ml steklenica, ravno steklenico kampiranje, liker steklenici, borosil steklenici, boba cup, steklenico mavrica, bootl, velikan ravno steklenico, pokal slame, glaze steklenici.

Dejavnosti Na Prostem TOUR
Slog Kratek
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Certificiranje CIQ
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Kotel
Drinkware Tip Steklenice Za Vodo
Antikorozijski premazi Ne Podpira
Vrsta Ponudbe Na Zalogi
Material Drugo
Ljudje, Ki Se Uporablja Odrasli
Oblika S Pokrovom
Voda, Ki Teče Metoda Direktno Pitje

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Prenosni Ravno Steklenico Vode za enkratno uporabo Slim Puščanje Dokazilo Ravno Steklenica za Vodo Kotel za Šolo Prostem E7

Prenosni Ravno Steklenico Vode za enkratno uporabo Slim Puščanje Dokazilo Ravno Steklenica za Vodo Kotel za Šolo Prostem E7

Podobni izdelki

Primerjaj