Bluetooth Nadzor Svetlobe LED Strip Diod Cev 5 Smart Lučka SMD5050 RGB Spremenite Barvo Luči Festival Stranka Domov Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€1.12

Na seznam želja

Svetlobni trakovi površini barva : Bela

Opomba: video prikazuje način uporabe, dejanska barva svetlobe trak je belo površino.

Specifikacija:

Tip: USB LED trak svetlobe

Napetost: 5 V USB (Napajanje)

Nepremočljiva: NON-Nepremočljiva(IP20) / Nepremočljiva(IP65)

LED Tip: SMD 5050

Trak Dolžina: 50 cm / 1M / 2M / 3M / 4M / 5M

Svetloba, Barva: Toplo bela / RGB (APP Nadzor)

Temperatura barve: Toplo Bela (2800K-3500K)

APP Remote Razdalja: MAX 30 M

Funkcija :

【APP Nadzor 】Nadzor LED trakovi luči prek APP, daljinski upravljalnik in krmilnik.Z APLIKACIJO lahko svobodno odločijo za nadzor 16 milijonov barv.Bluetooth trak svetlobe je pametno glasbeni način, ki ustvarja romance, sprostitev, party vzdušje z Glasbo, luči, barve bo spremenilo z glasbo bije ali mikrofona.

【Zatemniti LED Trakovi】Ta RGB Led trakovi luči komplet je 300 premium Led z dimmer in svetlost. 28 Dinamične Načine, se lahko izbere, kot Utripa, Dihanja, Strobe, Gradient, Kul, itd.., lahko tudi DIY svojo edinstveno barvo,mislim, da bo vaša stranka še bolj super.Uporaba dvojno plast bakra na PCB board, da mešane barve bolj enakomerno.

【Uporabniku prijazen】Glasbo Sinhronizirati LED trakovi luči so pomnilniško funkcijo.Ko trakovi so ponovno uporabljati, jih ne pozabite, zadnji način nastavitve, ne da bi morali ponoviti nastavitve.Eco-friendly, prihranite denar in brez sevanja.To lahko cutted med vsake 3 kroglice, tako da boste lahko jih prilagodite na pravo dolžino.

【Več Prizorov, ki so na Voljo 】se lahko uporablja za okrasitev vaše Jedilnica, Spalnica, Kuhinja, Kuhinja, Verandi, Računalniški mizi, Božično drevo, Bar in dnevne sobe, še posebej, super za Počitnice in Dogodke kot so Božič, Halloween Stranke, in še več.To je idealno darilo za vašo družino in prijatelji.

【Časi Nastavitev】: prilagodljiv čas funkcija vam omogoča izbiro, kdaj in kateri dneh želite svetlobe ON/OFF.Boste nikoli skrbeti, če si pozabil, da izklopite luči, ali ne, nastavite čas, za vaš vrv luči, ko se zbudiš zjutraj, da light up vaš čudovit dan.

【Enostavno namestitev】Popolnoma opremljeno pribor, ki prihaja z 1 kolut luči LED trakovi, je bluetooth Controller, 24-KLJUČ, IR daljinski upravljalnik, ne potrebujete nobene druge dragih naprav.Enostaven za namestitev, samo čisto lepilne površine in prilepite, brez dodatnih korakov.Naš program je vztrajati nadgradnjo, da bi bilo združljivo z več pametnih naprav. (IOS podpira 8.0 ali zgoraj / Android 4.3 ali nad)

OPOZORILO:

A. 2 metrov ali več, dolžina LED Traku, Možnost zahteva 5 2A napajanje ,sicer pa izdelek morda ne bo deloval pravilno.

B. Bluetooth Controller nastavite povezavo, prosimo, da prenesete app prvi in nato vzpostaviti povezavo bluetooth iz app,ni treba iskati naprave bluetooth preko telefona bluetooth nastavitev.

C. Remoter krmilnikom se ne vključuje Baterijo CR2025.Padec Ladijskega Prometa Storitev: 1.Vsi izdelki v naši trgovini podporo padec ladijskega prometa , smo iskreno se veselimo sodelovanja z vami 2.Smo lahko Podpira CVS/Excelove Datoteke Dropshipping.- E-poštna Podpora. 3.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dan 4.Ni na računu, ali receip ali promocijski materiali vključeni.O ladijski: 1.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 2.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 5.Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Kako naročiti: Prosimo, uporabite " NAKUPOVANJE AVTO ", da bi več kot en element, Kliknite " Dodaj Avto ", ko vsi predmeti bil dodan v nakupovalno košarico,

kliknite " Prikaži Nakupovalno Avto ",nato" Nakup iz tega prodajalca ", na zadnji, jo plačajo.Povratne informacije: Prosimo, da nas pusti 5 zvezd, kot spodbudo, če ste zadovoljni z našimi artikli.

Prosimo, kontaktirajte z nami, če niso izpolnjeni,vam bomo ponudili najboljše storitve, dokler ne boste zadovoljni!

Oznake: d4ge 400dca r2, 12v led trakovi, led barva spreminja, zavese luči, epistar led trakovi, led neon cevi, d3ge 400sma r2, 3 meter led trakovi, neon znak cev, led pisane spreminjanje luči, mešanica luči led trakovi.

Certificiranje CE, FCC, ROHS
Specifikacije (svetlobe kroglice / m) 50
Življenska Doba (ur). 35000
Priložnosti dnevna soba, spalnica
Poreklo CN(Izvora)
LED Čip Model SMD5050
Color Temp(K) RGB
Proizvodnja Električne Energije Vedno Na
LED Čip Znamka Epistar
Led Število/M 60
Postavka Vrsta Trak
led lamada led lučka
Model Število2 Bluetooth, Led Luči
Model Število1 led luči
Trak tip SMD
Številka Modela led luči
Blagovna Znamka ZISIZ
nepremočljiva Da,
Je Pametno Napravo Da,
Vir Napajanja DC
Poraba energije (W/m) 2.88 W/m
Napetost 5v
Model Number3 čarobni rgb svetlobe

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Bluetooth Nadzor Svetlobe LED Strip Diod Cev 5 Smart Lučka SMD5050 RGB Spremenite Barvo Luči Festival Stranka Domov Dekoracijo

Bluetooth Nadzor Svetlobe LED Strip Diod Cev 5 Smart Lučka SMD5050 RGB Spremenite Barvo Luči Festival Stranka Domov Dekoracijo

Podobni izdelki

Primerjaj