Baldr Iz Nerjavečega Jekla Mehanske Kuhinjski Timer Magnet, Ki Je Okrogle Oblike 60 Minut Novost Odštevanje Kuhanje Budilka Čas Opomnika

Nov izdelek

Na zalogi

€7.63

Na seznam želja

Baldr Mehanske Kuhinjski Timer Magnet, ki je Okrogle Oblike iz Nerjavečega Jekla 60 Minut Novost Odštevanje Kuhanje Budilka Čas Opomnika Opis: 60-Minutno Mehanske Kuhinjski Timer funkcije krepko rdeče klic označuje, preostali čas, ki je enostaven za branje in celo v sobi.Ekstra močan magnet, ki omogoča uporabniku, da nastavi čas z eno roko.To tudi zunanja oblika a dolgo zvonil, da boste opazili, ko čas se je iztekel.Značilnosti: Idealen za kuhanje/pečenje na dom voditi evidenco o času, v kuhinji in več s tem mehanski časovnik Palico časovnik za pečico, hladilnik, in še več, s svojo magnetna podloga odšteval čas do 60 minut z twist izbiranje Preprosto zavrtite gumb na želeno nastavitev časa in alarm zazvoni, ko to doseže nič, označite Drzno črno, belo in rdeče grafike na velik gumb za izbiranje obraz, da nastavite programirano enostavno trpežne, iz nerjavečega jekla ohišje zagotavlja trdnost in odpornost proti koroziji Navodilo: Vključite samosprožilec smeri urnega kazalca, da nič obsegu, in nato v nasprotni smeri urinega kazalca nazaj na želeni čas.Števec bo nato poslal svež zvoke.Specifikacije: Dimenzije: 6.0 x 6.0 x 3,5 cm (d x Š x v) Neto Teža: 120g Bruto Teža: 140 g Barva: Črna Paket Vključuje: 1 x Mehanske Kuhinjski Timer, Če ste iskali za veleprodajne cene, vas prosimo, da nas kontaktirate.O Naših Storitev

1. Prizadevamo si za naše stranke " zadovoljstvo.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da e-poštni naše storitve strokovnjakov.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur (izključuje počitnice).Če ni odgovora v roku 24 ur, vas prosimo, preverite spam v vaš poštni predal.

2. Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.Vljudno prosim NE pusti negativne povratne informacije, brez komunikacije z nami.Naš cilj je zagotavljanje DOBRE Storitve za Stranke.Tako smo vedno poskušali naše najboljše, da reši težave, ki jo imate.

3. Prosim, NE pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije, če je niste dobili element v 30 dneh, ko smo večkrat opredeljeno, da je čas poštnine v podrobnosti.

O Plačilu

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor Depozitni.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

4. Kupci, ki so responsbile za vse davke ali dajatve zaračuna lastni državi.

O Pošiljki

1. Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po polni prejemu plačila. (Opozorilo: izključuje vikendi in prazniki)

2. Smo le ladja vaše potrdili Oknar.si naslove.Vaš Oknar.si naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. Smo običajno ladja po vsem svetu prek priporočene Pošte Poštna Način Dostave.Tako mednarodnega reda lahko traja več časa, da pridejo.Običajno traja 10 do 30 delovnih dni za mednarodno pošiljko, izključite Sobota & Nedelja.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 35 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Vrne & Nadomestila

1. Nudimo vam 14 dni politiko vračanja.Prosimo, pišite nam v 14 dneh od dneva, boste prejeli vaše naročilo, če bi se radi vračajo.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE vprašajte nas za povratni naslov vnaprej, konkretni razlog za vračilo in svoje UPORABNIŠKO ime.

3. Povrnili vam bomo Znesek za točno postavka, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.ALI lahko odločijo za zamenjavo.

4. Kupec je odgovoren za stroške prevozov vrnjenih izdelkov.

Oznake: krog ura mehanizem, kuhinjski timer, časovnik, kuhinja orgle, magnet iz neodima, pan hladilnik, ul kuhanje, potes cozinha, ljubitelj malih, velika prenosni ventilator.

Blagovna Znamka baldr
Številka Modela 8001
Material Kovine
Videz skupno
Števci Tipa Izbiranje Klicev
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Poreklo CN(Izvora)
Določen Čas 1-6 ur
Vrsta Števce
Certificiranje CE / EU

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Baldr Iz Nerjavečega Jekla Mehanske Kuhinjski Timer Magnet, Ki Je Okrogle Oblike 60 Minut Novost Odštevanje Kuhanje Budilka Čas Opomnika

Baldr Iz Nerjavečega Jekla Mehanske Kuhinjski Timer Magnet, Ki Je Okrogle Oblike 60 Minut Novost Odštevanje Kuhanje Budilka Čas Opomnika

Podobni izdelki

Primerjaj