High-end ženska moda in ženske Miyak Naguban 2017 Design krat Hlače Elastični pas priložnostne harem hlače, Plus Velikost

Nov izdelek

Na zalogi

€29.67

Na seznam želja

Opis: Gospod Mark je bil rez, no oznako, nekatere proizvode so oprati - Znamke mislih kupce Prosimo, upoštevajte!Tkanina: 100% poliester vlaken uvoz Pranje Priporočilo: sobni temperaturi vode, zrak je suh, brez likanja.Strešnik velikost: Lenth 92 cm ,prsi 64-106cm, Boki 102-160 cm

Stranka Obvestilo :

1)Če imate kakršna koli vprašanja dostave time & neustrezne kakovosti in predmetov ni prejel, pls ne pišite nam najprej pred odhodom negativne povratne informacije, smo vam lahko zadovoljni odgovor & resolution (ločljivost).

2)Smo obljublja, da zagotavljanje najboljših storitev za naše dragocene stranke.Prodajamo kakovostne proizvode, ki imajo najboljše cene in premije storitev.Vsako vprašanje bomo odgovorili v roku 24 ur(razen v soboto in nedeljo).Če imate kakršno koli vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Plačila:

1) Pred nakupom, Prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Ali ne, prosim, popravite ga pred plačilom.

2) Prosim, pustite opomba v plačilo opomba pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve (barve/velikost).

3) telefonsko številko, ki je priporočljivo za bolj natančno dostavo.

Dostava In Predaja Izraz:

1) Mi ladje po vsem SVETU, kot DARILO.

2) Izdelki bodo poslani v roku 7 delovni dan po plačilu, dopolnjene prejeli.

3) Obstajata dva brezplačna dostava načine ,Kitajska Post Air Mail andePacket(Za ZDA predmetov) .(bomo poslali vaše paket z brezplačno številko za sledenje), doseže večina držav v 10 do 30 delovnih dni.

4) čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh.Če ne morete sprejeti po 38 dneh.Prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo.

5) pomorski promet bi lahko vplivala praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

6)Prosimo treba opozoriti, da stranka iz ITALIJE ali Brazilijo, zaradi vašega držav strogo po MERI politike, da MERCHANDISES iz Vzhodne Azije, hitrost dostave lahko v veliki meri z zamudo .

7) Če vam je všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, ne ponudbo.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine.

8) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

9) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Kupci, ki so odgovorni za kakršno koli zavarovanje menijo, da je potrebno.

1.O Lokalnih davkov in dajatev

Lokalni davki in uvoznih dajatev, ki bi lahko nastale v nekaterih državah in niso vključeni v višini, kot je prikazano.Kupec ali prejemnik pošiljko, je odgovoren za vse take davkov in dajatev.Naši izdelki se prodajajo po vsem svetu in vam ne more zagotoviti, da izpolnjujejo uvozne zahteve za vsako državo.Če ste v dvomih, se posvetujte s svojim države carinski urad pred naročilom.

2. Kako priti davčne manj ali brezplačno ob uvozu ?

Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo davčne manj ali brezplačno ob uvozu, bomo ugotovi kot DARILO ali VZOREC z nižjo vrednost.Ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržno vrednost izdelka in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.Če je potrebno, da se uporabi pravo vrednost, ali kakršnih koli drugih zahtev vas prosimo, zapišite podatke o Pojasnilih, ko boste končali naročilo

Oznake: obleko turtleneck, co sls, harmonika pleat obleko, obleko vzletno-pristajalne steze, obleka za poletne ženske, mešanica plašč, obleko midi, obleko poletje, pomlad obleko, nastavite obleko.

Spol Ženske
Dekoracijo Noben
Blagovna Znamka changpleat
Spredaj Slog Naguban
Zapiranje Tip Elastični Pas
Slog Priložnostne
Dolžina Ankle-Length Pants
Hlače Slog Harem Hlače
Material BOMBAŽ
Vrsta Tkanine Broadcloth
Pas Tip MID
Fit Tip SVOBODEN
Številka Modela F67899
Vzorec Tipa Trdna

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

High-end ženska moda in ženske Miyak Naguban 2017 Design krat Hlače Elastični pas priložnostne harem hlače, Plus Velikost

High-end ženska moda in ženske Miyak Naguban 2017 Design krat Hlače Elastični pas priložnostne harem hlače, Plus Velikost

Podobni izdelki

Primerjaj