2.4 3 v 1 LED Magnetni Kabel za Polnjenje Nadgrajeno Najlon Pleteni Magnet Polnilnik USB Kabel za Samsung iPhone Polnilec

Nov izdelek

Na zalogi

€0.90

Na seznam želja

[xlmodel]-[po meri]-[52893]

[xlmodel]-[po meri]-[8888] pojasnite, Specification Predmet Magnetni USB Kabel za Polnjenje, Barva Srebrna/Zlata/Črna/Rdeča/siva

siva

siva Standard Dolžina 1M/ Izhod 2.1 (1M) Zajemajo Materiale, Najlon Pleteni Jedro Kabla Baker: 43*0.08*2C za polnjenje Funkcijo polnilnik USB ( Ni prenos podatkov funkcija) .Package PP vrečka Naše Prednosti

Najlon Pleteni USB na Strele Kabel -- magnet USB kabel za polnjenje, s inteligentni indikator LED luči, to je zelo enostavno, da bi našli vaš kabel in napolniti v noč.

Večno Trajnost -- lahko priključite pozlačen priključek v napravi, ki jo uporabljate režo zelo enostavno in enakomerno, in ne boste dobili ohlapno ali pade ven iz vaše naprave, kot je normalno kabli micro usb.Najlon pleteni zunanji usb na micro usb kabel je precej robusten in prilagodljiv, kar kabli zmeda prost in večno.in so trmast dovolj, da se za svoje otroke.

Kabel USB Izhod -- To ne more podporo QC 3.0 hitro polnjenje, vendar kabel izhod 5V/2.4(Max) izpolnjujejo visoka učinkovitost polnjenja če je vaše naprave in napajalnik za podporo hitro polnjenje.

Magnetni Posebna Oblika -- magnetni kabel se lahko uporablja kot anti-prah plug za podaljšanje življenjske dobe od pametnih naprav,USB magnet Vmesnik in kabel, ki so ločeni, enostavno povezati in ločitev preko močno magnetno silo.

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] Fotografije Seznama

[xlmodel]-[po meri]-[52894]

[xlmodel]-[po meri]-[8888] Po prodaji

O dostavi

1. Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1 - 5 delovnih dni.

1 ) normalnimi pogoji: prispeli na namembni kraj v približno 15 - 35 dni

2 ) posebne okoliščine, 35 - 60 dni ( vključno z, vendar ne omejeno na: višje sile, carinskega pregleda, politike prilagoditev, počitnice, v oddaljenih območjih, itd. )

Nadomestila

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če nepričakovane težave pride, upamo, da bomo rešili kupca problem sporazumno skozi naslednje načine:

1, Če je kakovost vprašanje, kupec lahko predloži spora v 15 dneh po prejemu blaga, mora kupec predložiti dokazila, kot so fotografije ali videe v prodajalec.

2. Kupec prevzame polno odgovornost za umetna škodo.

3. Kakovost izdelka postopki predelave:

1 ) kupec vrne blago na nas in je odgovoren za vrnitev tovora.Potem, ko smo prejeli blago, vam bomo poslali nove izdelke, da kupcem in plačati tovornega za ponovno pošiljanje.

2 ) Če je blago ( vključno s prevoznimi, skupna cena je manj kot 10 evrov ) imajo težave s kakovostjo, bomo poslati novih izdelkov v naslednjem vrstnem redu.Če kupec ne nameravajo naročite v bližnji prihodnosti, kupec lahko plača tovornega za ponovno pošiljanje in zahtevate ponovno pošiljanje novega izdelka.

O povratne informacije

1. Zanašamo na zadovoljstvo kupcev, da bi dosegli uspeh.Torej, vaše povratne informacije so ključnega pomena za nas.

2. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije pozneje.

3. Kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo rešili vse težave s, da boste čim prej.

Naš delovni čas je od 9: 00 do 23: 00 Peking čas.

Upam, da imate veliko nakupovalno izkušnjo tukaj.

Oznake: svetle strele kabel, lesu lightning kabel, otg, plutovinasti izdelki led, oem lightning kabel, usb stick micro c, micr usb, micro usb, c, prilagajanje usb, kabel microusb, micro c, stick usb.

Blagovna Znamka ONEVAN
Priključek B Micro Usb
Je Trgovina Na Drobno Paket No
Značilnosti Magnetni, 2 v 1, 3 v 1
Površina Materiala Denim
Priključek A TIP-C, STRELE, Micro Usb
Največji Tok 2.4

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

2.4 3 v 1 LED Magnetni Kabel za Polnjenje Nadgrajeno Najlon Pleteni Magnet Polnilnik USB Kabel za Samsung iPhone Polnilec

2.4 3 v 1 LED Magnetni Kabel za Polnjenje Nadgrajeno Najlon Pleteni Magnet Polnilnik USB Kabel za Samsung iPhone Polnilec

Podobni izdelki

Primerjaj