Vintage Black Punk Srce Choker Ovratnik Modne Ogrlice 2019 Usnje Choker Femme Za Ženske, Dekleta Gothic Rock Nakit

Nov izdelek

Na zalogi

€1.87

Na seznam želja

Lahko nudimo brez izrecnega dostava, če si mesto v razsutem stanju naročila

Naslednje je rok dobave za package: China Post Navadne Majhne Paketni Plus---- 16 - 60 delovnih dni China Post Registriranih Air Mail-- 10-45 delovnih dneh E-Pošta--- 5-25 delovnih dneh EMS---5-12 delovnih dneh DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 delovnih dni

dobrodošli na naši Ja Biseri trgovina

Opozorilo

1.O Barvo

Naše Slike so pravi izdelek ustrelil,vendar je zaradi različnih osvetlitev in prikaz,v naravi in slike lahko so rahlo barva razlika,upam, da boste spoznali in razumeli.

2.O Embalaži

Uporabljamo varno paket,ampak če je bilo blago poškodovano na način, se,prosimo, obrnite na nas roku 24 ur po prejemu parceli,bomo rešiti.

3.O Trgovini Na Debelo

Imamo najbolj priljubljenih produkcije in najbolj konkurenčno ceno,naše stranke po vsem svetu.Dobrodošli na debelo,prosimo, obrnite na vam bomo dobro izdelkov in cen.Kako naročiti

Prosimo, uporabite NAKUPOVALNI VOZIČEK, da bi več kot en element, Kliknite gumb Dodaj v Košarico , po vseh elementov bil dodan v nakupovalno košarico, kliknite Prikaži Nakupovalno Košarico Kupite pri tem prodajalcu , potem pa jo plačajo.stik z nami

Spoštovani kupec, zahvaljujemo se vam za obisk, če imate nekaj poizvedbo ali vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate preko Oknar.si sporočilo, mi ponavadi odgovori, da vam v roku 24 ur.

Obvestilo: Če ste sporočilo nam na nedeljo ali na naš pravni počitnice, odgovor je lahko prepozno, bomo odgovor boste takoj, ko delamo, smo zelo za potrpežljivost in sodelovanje.

Urad Kraj: GuangZhou, Kitajska.

Delovni Čas: 9:30 am---6:30 pm (GMT+8) , Mondy---soboto.

Način plačila

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo proces DEPOZITNI.Če ne veste, kako plačati denar,

Prosimo, glejte povezava

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Opomba: Če ste se odločili za nakup te postavke, prosimo, bodite kot prej kot si lahko, da bomo lahko z ladje, da boste hitreje.

Vrnitev & Vračilo

1. Če ste nezadovoljni z našo blago, ki ga lahko uporabite za vrnitev ali vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu blaga.

2. Če je blago, ki ste jih receiveing ni isto kot opis ali imate kakovosti težavo, navedite dokaze, po naši potrditvi, vam je dovoljeno, da imajo razumni vračilo ali vrniti za izmenjavo.

dostava

Vse naloge, ponavadi se lahko pošiljajo v 3-7 delovnih dni po tem, ko smo dobili svoje plačilo in nato ponudi, sledenje, ŠT.

Oznake: xstorm h7 led 18000.

Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka YYW
Obliko\vzorec Srce
Kovine Tipa Cinkove Zlitine
Spol Ženske
Učinek Nastavljiv
Poreklo CN(Izvora)
Veriga Tip Noben
Slog TRENDY
Ogrlica Tip Momenti
Funkcija Drugo
Postavka Vrsta Ogrlice
Material Usnje
190531105152 683881
Številka Modela 190531105152

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Vintage Black Punk Srce Choker Ovratnik Modne Ogrlice 2019 Usnje Choker Femme Za Ženske, Dekleta Gothic Rock Nakit

Vintage Black Punk Srce Choker Ovratnik Modne Ogrlice 2019 Usnje Choker Femme Za Ženske, Dekleta Gothic Rock Nakit

Podobni izdelki

Primerjaj