Srčkan Samodejno Zalivanje Cvet Naprave Stekla Self-Zalivanje Deležev Rastlin Stekla Waterer Samodejno Namakanje z Vodo V Svetu

Nov izdelek

Na zalogi

€2.39

Na seznam želja

Opis:

Značilnosti:

1.Izdelana iz visoko kakovostnega Borosilicate steklo za odlično metodo Umetnega piha, odporno na toploto.Meri približno 11 v višino za vsak model.

2.Široka uporaba: To se pogosto uporablja za zalivanje zaprtih prostorih in na prostem rastlin, viseče rastline,lončnice rastline, sobne rastline, vrt in rože, mizo lonci, majhnih dreves,grmovnic ipd.Vi lahko postavite v kateri koli, če želite, da dekoracijo.Hiša, teras, vrtov in zelenih hiša, dvorana,pisarna, spalnica, vrata, verande, dvoriščih.

3.Samodejno Namakanje Naprava: Self-zalivanje posodo ponuja zmerno vode za vaše rastline samodejno.Samo potisnil cevi v tla in se bo voda počasi oddaja samodejno zalivanje vaše rastline kadarkoli.Enostaven in priročen za uporabo.To je kot nalašč za zalivanje zaprtih prostorih obrata.Super za ljudi, ki potujejo in želijo, da poskrbite, da so njihove rastline, ki so pravilno zalivati.Brez uporabe vira napajanja, to bo samodejno vodijo lončnica na tleh na odlično vlage ravni.

4.Količine vode, je jasno vidna: Ne vir napajanja ali druge potrebe, in se bo samodejno vodijo lončnica na tleh na optimalno raven vlažnosti.S pregledno oblikovanje telesa, lahko vidite, kako veliko vode, ki ostane v zalivanje rastlin, ki pomaga, da vas spomnim, dodajanje vode v času.

5.Uživajte svoje poklicanosti: Uživajte v času z vašo družino in pustite vaše rastline z mano.Self zalivanje rastlin konice prefekt vaš zelenjave,zaprtih na prostem vrt, vode, rastlin, dan za dnem,posajenih rastlin, houseplants, zelišča,teras rastlin, viseče košare, mizo lonce, viseče rastline,mala drevesa,grmičevje.

Obvestilo:

Dejanske barve se lahko razlikuje od slike zaradi nastavitve računalnika.

Prosimo, dovolite manjša odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Vsebina paketa:

1 x Cvet Zalivanje Naprave

Pogosta VPRAŠANJA:

1. Kako dolgo bom dobil paket?

Običajno potrebuje približno 2 tednov do 4 tedne.Če vaša država ni več šlo, čas dostave, bo več.

Dropshipping prosimo, izberite ePacket / Oknar.si pošiljko način.To bo hitreje :)

3. Lahko dobim svoj denar nazaj, če ne bom ga prejeli v čas dostave?

Da, seveda.Prosimo, kontaktirajte nas prvič.

Smo lahko obrnete ladijskega zastopnika za vaš paket stanje.

Če sem dropshipping, kaj lahko ponudi meni?

VIP povezavo.

CSV ali drugega dokumenta ni dovoljeno.

Priporočam dobre proizvode za vaše trgovine.

Oznake: zalivanje cvet stekla, rov globusi stekla, voda bleščice svetu, plant water, kampiranje vode pločevinke, voda rastlin na svetu, steklo rastlin zalivanje svetu, samodejno steklo zalivanje svetu, drip water, luč sveta.

Material Drugo
Blagovna Znamka Aleekit
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Voda Pločevinke
Številka Modela Cvet

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Srčkan Samodejno Zalivanje Cvet Naprave Stekla Self-Zalivanje Deležev Rastlin Stekla Waterer Samodejno Namakanje z Vodo V Svetu

Srčkan Samodejno Zalivanje Cvet Naprave Stekla Self-Zalivanje Deležev Rastlin Stekla Waterer Samodejno Namakanje z Vodo V Svetu

Podobni izdelki

Primerjaj