Anime Danganronpa 3D LED Lučka Nagito Komaeda Chiaki Nanami Slika Za Otroke Manga Darila Spalnica Dekor Postelji Nočna Lučka

Nov izdelek

Na zalogi

€8.26

Na seznam želja

Glavne Značilnosti:

7 barve ne daljinski upravljalnik: Rdeča, Zelena, Modra, Rumena, Cyan, Vijolična in Bela, barva bo spremenilo, med temi 7 barve za vsak prst dotik na bazo.Dotaknite se in pridržite do 2 sekundi, da izklopite luči.

16 barve z daljinskim: Rdeča, Zelena, Modra, Rumena, Cyan, Vijolična in Bela, barva bo spremenilo, med temi 7 barve za vsak prst dotik na bazo.Dotaknite se in pridržite do 2 sekundi, da izklopite luči.

Daljinski upravljalnik z On/Off, 16 samostojnih barve, nastavljiva svetlost, bliskavica v pripravljenosti / nemoteno način / strobe način / fade način.

🎁🎁3D VIZUALNI UČINEK: 💝💝Novost 3D iluzije noč svetlobe je lepo hologram učinek, da svojo okolico bolj živahno.Ta baby yoda svetlobe vam popoln občutek 3D vision, neverjetno je, da je noč svetlobe žarnice izgleda, plavajoče, ki vam daje bolj zanimivo, tako za svojo sobo in svoje življenje .

🎁🎁SMART TOUCH STIKALO: 💝💝 noč svetlobe je namenjen za otroke, da igrajo z, enostaven za uporabo, en gumb delovanje, idealno darilo za deklice / dekleta igrajo s seboj.

🎁🎁TRAJNO IN VARNO ZA OTROKE: 💝💝Enostavno polnjenje.Varna na dotik.Sturdily constructure z igrača-razred ABS znanja in visoke kakovosti 3D svetloba svetilke ne dobi pregreje.Dva načina za oskrbo z električno energijo - 3 x AA Baterije ( Niso vključeni ) ali kabel USB.

🎁🎁EDINSTVENO DARILO ZA FANTE ALI DEKLETA: 💝💝Ustvarjalno in neverjetno noč svetlobo, za razliko od vsega kar ste jih kdaj imeli.Kot nalašč za darilo daje, super darilo za fante, dekleta otroka; Dekor lučka za vaš dom, spalnica, otroška soba, dnevna soba in katera koli stranka.Tudi za festival darila, kot je na primer darilo za rojstni dan, Božič, darila, in tako naprej.

Seznam Izdelkov

1 x Akrilna plošča (3.8-4 mm debeline)

1 x ABS znanja (φ85*40mm)

1 x Micro USB kabel (80 cm dolžina)

1 x angleški Uporabniški priročnik

1 x Daljinski upravljalnik( le za "XX Znanja remote" sprememba )

OPOMBA:

Prosimo, ne pozabite, da peel off zaščitno folijo na obeh straneh plošče.

Da ne shranjujte prstni odtis na akrilna plošča površine, prosimo, da samo držite ploščo na robu namesto spredaj.

Te slike so posnete z mobilnim telefonom brez kakršne koli obdelave!

Oznake: anime dekor, lučka tabl, enkidu, risanje manga, chiaki nanami, dc igrača, anime številke keko kirigiri, danganronpa, yublack butler slika, mornar, ki bo ustrezala.

Telo Material ABS
Vir Napajanja DC, Suhe Baterije, Gumb Baterija
Vrsta Baterije AA
Proizvodnja Električne Energije Dotik
Je Pametno Napravo No
Je Baterije Potrebno No
Postavka Vrsta Nočne Luči
Poreklo CN(Izvora)
Je Svetil Vključeni No
Napetost 5V
Vrsta Nočna Lučka
Certificiranje CE, ROHS
Blagovna Znamka illusionlight
Je Na Baterije, Vključene No
Vir Svetlobe LED Žarnice
Oblika Risanka
Moč 0-5W
Uporaba POČITNICE

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Anime Danganronpa 3D LED Lučka Nagito Komaeda Chiaki Nanami Slika Za Otroke Manga Darila Spalnica Dekor Postelji Nočna Lučka

Anime Danganronpa 3D LED Lučka Nagito Komaeda Chiaki Nanami Slika Za Otroke Manga Darila Spalnica Dekor Postelji Nočna Lučka

Podobni izdelki

Primerjaj