STRANKA VESELJE 5Pcs Svile Hydrangea Veje Umetno Cvetje, Poročni Šopek za Poročni Urad Stranka Vrt Domače Obrti DIY INS Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€10.10

Na seznam želja

Opis

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Barva: belo / modro / vijolično / oranžna

Velikost: celotni dolžini približno 39 cm / 15.35 palčni, cvet velikosti približno 20 cm/7.8 palčni (V hydrangea so 126pcs majhne venčni in 2pcs zeleni listi z zeleno steblo)

Material: svila, iz plastičnih mas

Package: 5pcs

Uporablja: pisarno, vrt, trgovin, spalnica, jedilnica, kava miza, okenski polici, balkonu, poroko, zabavo, darilo za rojstni dan , materinski dan, Božič, Valentinovo, Zahvalni dan, in tako naprej

Funkcija:

【Resnično Videti】- Visoko kakovostnega materiala, lep ročno izdelan, in napredna tehnologija barvanja.Cvetovi in listi so zelo realistično, z zelo resnične podatke.Težko je najti, da je to ponaredek cvet.

【Nikoli Vihra】- Veren umetno cvet, ki ostaja le kot svež izgled in lep leto za letom.

【Različne Namene】- kot Nalašč za poroko,festivali, stranke, DIY šopke, doma dekor, trgovina, tabela centerpieces, poroka ureditve, nevesta šopke, poročni tuš, baby tuš, venec in drugo dekoracijo.

【Enostavno Vzdrževanje】- cvet ne bo enostavno, poškodovane ali blede.So prilagoditev na vse vrste vremena, in ki jih ne zahtevajo nikakršne posebne nege.

【Ustvarjalne DIY】- lahko premeša in se ujemajo druge umetne rože, vrtnice in calla, da bo posebno centerpieces cvetje dogovoru!

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3 mm razlike zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi svetlobe in računalniški monitor razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

3. Med prevozom, je izdelek lahko stisnemo.Če cvet je deformirana, se lahko kuhana z vodo ali dane v sonce ali dane z roko.

4. Ker rože so semi-hermetično zaprti med prevozom, so vonj, ki je nekoliko, ko so se odprla.Prosim, pustite cvetje v dobro zračen prostor in vonjave izginejo v nekaj dneh.

Pogosta VPRAŠANJA:

Navodila za vzdrževanje?

1. Tam bi nabrali prah, če ste jo dali v mesto, za zelo dolgo časa, lahko uporabite sušilnik za lase s hladno veter, da odstranite prah.

2. Če je bilo hudo umazan, lahko se potopi v slano vodo z visoko koncentracijo za 10 minut in nato dodamo nevtralni detergent in nato sperite dvakrat.

3. Ne umijemo z rokami.Predlagamo, da se vam ni treba umijemo z rokami in ne pranje preveč pogosto.To bo zbledi, če ste jo operite preveč pogosto.

4. Prosim, ne ga pod močnim soncem.Bolje, da se posuši po naravnih veter.

Ali obstaja še kakšna barva razlika med sliko izdelka?

Zaradi razlike računalnika, monitorja in svetlobe, predmet, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden ste naročilo.

Bo izdelek zbledi?

To ne bo enostavno blede, vendar morate obvestilo te nasvete:

1. Prosimo, ne dajo umetne rastline izpostavljenosti pod soncem, za dolgo časa, ali bodo izgubili svoje svetle barve in je postala vse bolj negotova.

2. Prosim, ne preživijo dolgo časa dajanje umetnega rastlin v vodo, še posebej vroče vode, ali cvetje bo zbledi.

3. Če je lepljivo prah, priporočamo, da stranka, da uporabite mehko krtačo padcev v vodo pometel nežno cvetovi in listi.Prav tako lahko uporabite svetlobe koncentracija slano vodo namočite za 2 uri, nato pa nežno pretresite spet v čisto vodo, nato obesite, da se posuši v prezračevanem mestu hraniti ločeno od sonca in odstranjevanje prahu, da se zagotovi barve še vedno krasen.

Ne proizvoda vonj?

Umetno ivy trte, ki je barvane in obdelane, je normalno, da so listi lahko imajo rahel vonj.So nestrupene in neškodljivi, in vonj izgine, ko je bilo dano v prezračenem okolju, ki je za nekaj časa.

Bo prevoz povzroči izdelek deformirana?

Če cvet je deformirana, se lahko kuhana z vodo ali dane v sonce ali dane z roko.

Kako plačam za svoj nakup?

Alipay (depozitni), Kreditne Kartice so sprejemljive.

če imate na zahtevo na predmete, se obrnite na nas, ali se sporočila v okviru nalog.

Bomo ladja postavke v roku 7 dni po tem, ko ste izvedli plačilo.(Počitnice, razen).

Skrbno preverite vaš naslov za dostavo in informacij, tako da boste lahko prejeli vaše dobro na čas.

Dostava in politiki vračila:

1. Smo običajno obdelavo, da v roku 24 ur po prejemu plačila.

2. Če se odločite Cainiao Super Globalno Gospodarstvo.Ko paket zapusti Kitajska, ni mogoče slediti.Večina držav je treba o 20-60 dni.

3. Oknar.si Standardna Dostava je ocenjeno, da sprejme 15-60 dni in lahko sledimo v vzhodnih delih države.

4. Priporočljivo dostave: Oknar.si standardne dostave - stabilnejše, varnejše in hitrejše.

5. Ponujamo tudi DHL, UPS, EMS in druge kurirske storitve.Če potrebujete nujno ali v velikih količinah, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Dropshipping in debelo:

Oznake: stenske namizne dekor, thuja posušen cvet, artifici cvet, dekor cvet, stranka dekor, poroka dekoracija šotor, cvetlični vrt, satijnen bloemen, cvetje neveste, doma dekor.

Priložnosti Poroka, Poroka Doma Stranka Dekoracijo
Količina Pakiranja 5pcs
Barve belo / modro / vijolično / oranžna
Cvet hydrangea
Poreklo CN(Izvora)
Celotno Dolžino o 39 cm / 15.35 palčni
Blagovna Znamka STRANKA VESELJE
Razvrstitev Umetno Cvetje
Številka Modela /
Vrsta Rose
Slog Cvet
Material Svila, Svila, Plastični
cvet slog Cvet Podružnice

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

STRANKA VESELJE 5Pcs Svile Hydrangea Veje Umetno Cvetje, Poročni Šopek za Poročni Urad Stranka Vrt Domače Obrti DIY INS Dekor

STRANKA VESELJE 5Pcs Svile Hydrangea Veje Umetno Cvetje, Poročni Šopek za Poročni Urad Stranka Vrt Domače Obrti DIY INS Dekor

Podobni izdelki

Primerjaj