Trebuh Trebuha In Medenice Trak Pasu Po Porodu Povoj Telesa Oblikovalec Nosečnosti Recovery Shapewear Hujšanje Pasu Trener Cincher Trak

Nov izdelek

Na zalogi

€13.55

Na seznam želja

Specifikacije

Spol: Ženske

Barva: Marelice , Rjava , Črna

Material: 73% Poliester + 23% Spandex

Velikost: M , L , XL

Teža: 400g

Package Seznama

1 * Ženske, Trebuh, Pas + Pasu Pasu + Pelivis Pasu

Velikost Vodniki

če ne morete izbrati velikost , se obrnite na prodajalca , vam lahko svetuje, velikost primerna za vas , hvala !

VELIKOST GRAFIKONA

VELIKOST

Pasu

cm

palčni

M

65-84

25.5-33.1

L

85-94

Kot 33.5-37.0

XL

95 in 110

37.4-43.3

če ste v med velikostjo , jaz priporočam velikosti za vas , hvala !

Slike Izdelka

Topel Nasvet

1. Lahko vam padec ladijskega prometa?

mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov.

2. Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en ( Kopirati brskalnika, da odprete ).

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se najprej obrnite na nas ,potem smo vam lahko pomagajo razširiti.Tako vaš paket zaščiten z Oknar.si

Plačilo

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na Oknar.si.

2. Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.Oknar.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete) 4. Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

Pošiljko

1. Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2. Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3. Izdelki so poslane za Oknar.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4. Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

Vračilo & Vrnitev

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O Jamstvu

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si!

O Pregled

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: toe oblikovalci, esc hujšanje, shapewear ženske, otroci ples trebuh pas, ženske, oblikovanje, spodnje perilo, oblikovalec, rojstvo porodniškega pasu, pas trener sa, abdomin, Shapewear.

Plesni Pokal Debeline Ultra-ThinThick
šest mejo modeladora fajas reductoras y modeladoras, podkoszulka damska, šest mejo modeladora
Postavka barve Marelice, rjava . body Shaper, Shapewear
Vrsta Podpore Drugi
Blagovna Znamka YTingHY
Debelina STANDARD
Vrsta Tkanine Broadcloth
Spol Ženske
Postavka Velikost M, L, XL ( Srednji, Velika, Plus Velikosti)
Nadzor Ravni Podjetje
Številka Modela Hujšanje Spodnje Perilo
Postavka Vrsta Oblikovalci, Oblačila & Dodatki-ženska Oblačila-Intimno-Oblikovalec
Spolnost No
Poreklo CN(Izvora)
Material Poliester, Spandex
Shapewear Pas Cinchers
Postavka fit Priložnost ženska običajno rabo, delo, Poroka, stranka, Žogo, Večer, nevesta devica.šport
Nespodobno Sliko No
Postavka primerni za ljudi Ženske, Ženska, Ženski, Dekleta, miss obleko undear pasu trener shapewear
ime izdelka 3 v 1 Trebuha in Medenice Pasu Ženske, Nosečnost Korzet Poporodno Okrevanje
Postavka Materiala 73%Poliester+27%spandex, dihanje očesa mehko, super stretchy
Postavka Funkcija Okrevanje Povoj, trebuh nadzor, Nazaj Podporo, Oblike telesa, maščobe stiskanje
Dekoracijo Noben

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Trebuh Trebuha In Medenice Trak Pasu Po Porodu Povoj Telesa Oblikovalec Nosečnosti Recovery Shapewear Hujšanje Pasu Trener Cincher Trak

Trebuh Trebuha In Medenice Trak Pasu Po Porodu Povoj Telesa Oblikovalec Nosečnosti Recovery Shapewear Hujšanje Pasu Trener Cincher Trak

Podobni izdelki

2 Mnenja in ocene
Vip povezavo
€2.54
Primerjaj