Močan G Spot Vibrator za ženske Dildo Sex igrača Rabbit Vibrator Vaginalne Klitorisa massager Ženski Masturbator Sex Igrače za Ženske

Nov izdelek

Na zalogi

€7.52

Na seznam želja

Značilnosti: Dildo design na vrh-koncu lahko učinkovito masažo ženski G-spot Uporabo varne zdravstvene silikonski material Dvojno močne vibracije za spodbujanje vagino in klitoris, močne vibracije lahko pustite, da boste uživajte v super užitek vibrator ima 10 različnih frekvenčnih Ultra-tih design, bolj primerni za uporabo vibratorja je nepremočljiva, boste lahko uživali v tuš ali kjerkoli želite Specifikacija: Barva: Vijolična, Rose, Rdeča,Črna,Modra Material: Silikonski Moč: 2 x AAA baterije (Niso Vključene) Velikost: Kot Sliko Kažejo, Teža: Cca 120g Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Privzeto ime na paket "igrača"(vse druge zahteve, prosimo, pošljite nam sporočilo), in s svojo diskretno embalažo lahko nakupujete zaupanja, edina oseba, ki ve, kaj je znotraj paketa vam!

Paket Je Vključeno:

1 x Vibrator

O Paket

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportion.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratnih informacij Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina od nas z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Oznake: ženskega spola igrače, moški, zajec igrača, besen rabbit vibrator, rudnik seks igrače, squirt igrača, dildo rabbit, zajec vibrat, sex shop, dildo realist, ženski rabbit vibrator.

Material Silikonski
Funkcija Sex Toys
Funkcija 3 Vibrators
Spolnost No
Postavka Vrsta Vibrators
Blagovna Znamka YUKUI
Vrsta G-Spot
velikost 185*32 mm
ladje iz Kitajska
Nespodobno Sliko No
Baterije 2 x AAA baterije
Barve Rose, vijolična, črna, Modra
Številka Modela av002
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 fidget igrače
Funkcija 4 Dildo
Funkcija 1 Rabbit vibrator
Commodity Quality Certification ce

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Močan G Spot Vibrator za ženske Dildo Sex igrača Rabbit Vibrator Vaginalne Klitorisa massager Ženski Masturbator Sex Igrače za Ženske

Močan G Spot Vibrator za ženske Dildo Sex igrača Rabbit Vibrator Vaginalne Klitorisa massager Ženski Masturbator Sex Igrače za Ženske

Podobni izdelki

Primerjaj