5D DIY Diamond Barvanje Usnja Zaznamek Tassel Knjigo Označuje Posebno Oblikovan Diamond Vezenje DIY Obrti Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€3.31

Na seznam želja

Ime Izdelka: Diamant Slikarstvo Zaznamek Specifikacije:

Material: usnje

Diamond Tip: Posebno Oblikovane Vaja

Velikost: 21X6cm/8.27X2.37"

O Nas Naši Tovarni diamond slikarstva so polizdelki, ne vključujejo okvir.Ponujamo diamond vezenje orodja za vašo znamko.In bomo dajo 20% več diamantov!Čeprav naše izdelke ni najcenejši, vendar je kakovost naših proizvodov je najboljši!Ko ste končali, lahko slike pošiljate vaše slike, da nam bo pokazal, da kupci po vsem svetu cenijo!STORITEV 1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.In bomo odgovoriti v 24 urah razen ob koncu tedna. 2. Če so kakršne koli težave, prihaja k vam, prosimo, ne skrbite.Kontaktirate nas lahko prvi.Obljubimo si bomo prizadevali, vse, kar je mogoče, da vam pomagamo. 3. Prosimo, bodite pozorni na čas, razlika med nami.Delamo na Kitajskem. 4. Če vam je všeč naša izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas s 5 zvezdicami.Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni,vas prosimo, neposredno ne pusti negativne povratne informacije, samo stik z nami, bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni. 5.Če ne boste prejeli, vaš paket po 60 dneh smo lahko povrne, če želite, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!Če ne boste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negotive in vse nevtralne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala!

SHIPING

1.Mi ladje, ki jih Oknar.si Standardne Dostave, Oknar.si Premium Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail in DHL. 2.HITRO SHIPING Pogojev Prodaje, Če niste zadovoljni s točko, jo lahko vrne v prvotno stanje v roku enega tedna po prejemu.poslali vam bomo celotno vračilo skupaj z ladijskega stroškov takoj, ko bomo prejeli element.Vendar kupec treba plačati povratni prevoz.

Oznake: diamond embroidery special shape, diamond vezenje delno, svila tassel, tassel za plovila, zaznamek tassel, diamond barve, diamond slikarstvo zaznamki božič, diamond slikarstvo boeing, po meri diamond slikarstvo zaznamki, diamond slikarstvo bookmarkers.

Okvir No
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Vzorec Tipa Cvetlični
Nastavite Vrsto Da,
Diamantno Obliko Krog
Število Barv 1-30
Obrazec Enotni
Lepljenje Površine Delna
Uporaba Slike
Material Smole
Slog Evropa
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

5D DIY Diamond Barvanje Usnja Zaznamek Tassel Knjigo Označuje Posebno Oblikovan Diamond Vezenje DIY Obrti Darilo

5D DIY Diamond Barvanje Usnja Zaznamek Tassel Knjigo Označuje Posebno Oblikovan Diamond Vezenje DIY Obrti Darilo

Podobni izdelki

Primerjaj