Hitro Skoči Vrv Vgrajen Števec Preskakovanje Vrv Za MMA Boksarske Skoki Usposabljanje Izgubijo Težo Fitnes Doma Telovadnici Moški Ženske Športne

Nov izdelek

Na zalogi

€0.77

Na seznam želja

Preskakovanje Vrv Z Bojem Za Uresničevanje Moških, Žensk, Otrok, Doma Skok Vrvi Usposabljanje Fitnes Vadbo Oprema Preskakovanje

Bullet Točk:

1、Vgrajen Števec: fitnes preskakovanje vrv z on-screen display, timer, kalorij in mile števec, se lahko uporabljajo za uresničevanje napredek.

2、Nastavljiva Dolžina: preskakovanje vrv funkcije dolžina vrvi je 9.18 noge / 2.8 M, dolžina vrvi se lahko prilagodi, ki je primerna za visok ljudi.Tako odrasli in otroci lahko igrajo.Odlično preskakovanje vrv za moške, ženske, otroke, mladino.

3、Non-slip Design: edinstveno ergonomsko obliko in non-slip design ročaj, ki lahko zagotovi popoln udoben občutek in zagotavljajo trden oprijem, ki jih potrebujete.V težkih preskakovanje sistem je zasnovan tako, da vam pomaga doseči vaše hujšanje in fitnes cilje.Kot nalašč za hujšanje, opreme in fitnes oprema za moške in ženske.

4、Nadgrajeno na Elektronski Čip: Nadgradnja elektronski čip, inteligentni visoke ločljivosti zaslona, anti-break žičnih vrvi, ABS anti-skid ročaj, nastavljiv dolžine vrvi.

5、Pogosto Uporabljajo: Brez telovadnice, noge usposabljanje in trening vzdržljivosti, ki zahteva.Lahko vadbo doma, to preskakovanje vrv, ki se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem.

1.Vgrajen Števec: fitnes preskakovanje vrv z on-screen display, timer, kalorij in mile števec, se lahko uporabljajo za uresničevanje napredek.

2.Nastavljiva Dolžina: preskakovanje vrv funkcije dolžina vrvi je 9.18 noge / 2.8 M, dolžina vrvi se lahko prilagodi, ki je primerna za visok ljudi.Tako odrasli in otroci lahko igrajo.Odlično preskakovanje vrv za moške, ženske, otroke, mladino.

3.Non-slip Design: edinstveno ergonomsko obliko in non-slip design ročaj, ki lahko zagotovi popoln udoben občutek in zagotavljajo trden oprijem, ki jih potrebujete.V težkih preskakovanje sistem je zasnovan tako, da vam pomaga doseči vaše hujšanje in fitnes cilje.Kot nalašč za hujšanje, opreme in fitnes oprema za moške in ženske.

4.Nadgrajeni Elektronski Čip: Nadgradnja elektronski čip, inteligentni visoke ločljivosti zaslona, anti-break žičnih vrvi, ABS anti-skid ročaj, nastavljiv dolžine vrvi.

5.Pogosto se Uporabljajo: Brez telovadnice, noge usposabljanje in trening vzdržljivosti, ki zahteva.Lahko vadbo doma, to preskakovanje vrv, ki se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem.

Značilnosti:

1.Ergonomska ročaj

2.Inteligentni nastavitev časa

3.Števec kalorij,

4.Enostaven za uporabo in izvajanje

5.Hujšanje oprema

6.Fitnes oprema za vse starosti

Seznam Vsebine:

1 * Preskakovanje Vrvi

Oznake: uteži, boks telovnik, skip vrv, weighted boxing gloves, db ravni, flysky ppm, VRV, elektronski skok vrv, vrv tricep, tmt weighted jump rope, Vaja Vrv.

Ime Štetje Preskakovanje Vrvi
Številka Modela Štetje Preskakovanje Vrvi
Poreklo CN(Izvora)
Ime Oddelka MOŠKI

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Hitro Skoči Vrv Vgrajen Števec Preskakovanje Vrv Za MMA Boksarske Skoki Usposabljanje Izgubijo Težo Fitnes Doma Telovadnici Moški Ženske Športne

Hitro Skoči Vrv Vgrajen Števec Preskakovanje Vrv Za MMA Boksarske Skoki Usposabljanje Izgubijo Težo Fitnes Doma Telovadnici Moški Ženske Športne

Podobni izdelki

Primerjaj