Smart Kolo Obračanja Signal Kolesarska Luč 2000mAh Inteligentni Izposoja Polnilna Zadnje Luči Oddaljen Nadzor LED Lučka Opozorilo

Nov izdelek

Na zalogi

€15.72

Na seznam želja

Opis:

Ta luč je najnovejši preobrat luč, ki združuje in optimizira značilnosti veliko izdelkov na trgu.Tukaj bom v grobem rečemo naslednje razlike.Za podrobnosti glejte sliko uvod.

V smislu jedinica življenje: Naše baterije je 2000 mA velika zmogljivost baterije, ki ubije 99% zadnje luči na trgu, in njegova življenjska doba baterije lahko dosežejo izjemno dolgo življenjsko dobo 20 ur in 45 ur počasi.

Lučka kazalnika polnjenja: Obstajajo različne sveti za popolnoma napolni in polnjenje.

Daljinsko upravljanje: Smo opremljeni s tremi daljinski krmilniki, glavni daljinski upravljalnik in dva sub-daljinski krmilniki.Sub-daljinski krmilniki oziroma nadzor utripa, levo in desno pa signalov, s čimer se odpravi tveganje, da pritisnete gumb narobe, in omogočanje delovanja in daje navodila hitreje.

Svetlobni načini: Imamo osem svetlobni načini, ki so v bistvu izpolnjujejo flash potrebe večine ljudi.

Namestitev način: Imamo dva seta po namestitvi baze, eno je, blazine, tip in druge, je sedel bar tip.Lahko svobodno izbirajo.

Nepremočljiva test: Smo dosegli tudi nepremočljiva življenje, in ni velik problem v deževne dni. (Priporočljivo je, da ne uporabljamo v deževnih dni, kot je daleč, kot je mogoče.Ker je usb vrata in lučka za zaznavanje vrata na dnu, obstaja tveganje za dolgotrajno namakanje in povzroči prepuščanje vode.)

Specifikacije:

Specifikacije:

Izdelki: brezžični daljinski nadzor svetlobe indukcijske zadnje luči

Barva: črna

Material: ABS+ silikona

Velikost: kot je prikazano na sliki

Način bliskavice: 8 vrst

Način nadzora: brezžični daljinski upravljalnik

Zmogljivost baterije: 2000 mA

Vzdržljivost: bivanje za 20H in bliskavico za 45H

Nepremočljiva: Nepremočljiva

Namestitev: način blazine vrsto in sedel bar tip

Paket Je Vključeno:

1* luč 1* glavni daljinski upravljalnik 2* dodatni daljinski upravljalnik 1* navodila za uporabo 2* namestitev znanja 1* namestitev orodje 1* color box

Opombe:

Pomembna opomba: Ko berljivo luč baterije, najprej poskrbite, da si ogledate pozitivne in negativne pole baterije jasno.Če je baterija nameščena na glavo, luč bo kratko vezati in spali.

Oznake: inteligentna lahka kolo, vintage lahka kolesa, zlato kolo sprednje luči, kolesarska svetilka, 30 stopinj v malo, big kolesarske luči, bicycl, forauto kolo vključite opozorilne luči, velika kolesa rep svetlobe, kolo stojalo.

Blagovna Znamka Aubtec
Način Za Nadzor Bliskavice Brezžični Daljinski upravljalnik
Napajanje Baterija
Vgradna Namestitev Sedežna
Material ABS+ Silikona
Način bliskavice 8 Vrst
nepremočljiva IPX6
Vzdržljivost bivanje na za 20H in bliskavico za 45H
Številka Modela zadnje luči
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivost Baterije 2000 mA
Certificiranje Noben

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Smart Kolo Obračanja Signal Kolesarska Luč 2000mAh Inteligentni Izposoja Polnilna Zadnje Luči Oddaljen Nadzor LED Lučka Opozorilo

Smart Kolo Obračanja Signal Kolesarska Luč 2000mAh Inteligentni Izposoja Polnilna Zadnje Luči Oddaljen Nadzor LED Lučka Opozorilo

Podobni izdelki

Primerjaj