71" Zložljivi Lepoto Posteljo Profesionalni Prenosni Nastavljiva Višina Spa Masaža Mize Salon Pohištva iz Aluminija Zlitine z naslonjalom za glavo

Nov izdelek

Na zalogi

€166.83

Na seznam želja

71" Zložljive Masažno Mizo Stol, Višina Nastavljiva Prenosno Posteljo Obraza Beauty Spa Salon

Opis:

Prenosne masažne mize je najbolj polno zmogljiv in ekonomičen masaža tabela paket je na voljo kjerkoli.Ta masaža miza je idealna za profesionalni terapevti, Terapija študentov in domače uporabnike enako.Masažna miza je natančno izdelane iz nerjavečega jekla okvir in zunanja oblika a poln 2 krat visoke gostote luksuzni oblazinjenje zagotoviti bolj udobno masažo izkušnje.Ta masaža namizni pribor vključuje stanja.

Specifikacija:

Ime Izdelka:Prenosne Masažne Mize

Material: Leseno+Nerjavnega Jekla+Goba+PU

Barva:Črna

Velikost izdelka:pribl.180x60x50-72 cm/70.87x23.63x19.69-28.35"

Vrečka Velikost: pribl.90x60cm/35.44x23.63"

Max.Teža Kapaciteta: 3 00KG/ 661 lbs

Značilnost:Zložljivi design/Obraz zibelka/Free Vzglavnik/Vzporednih lamel/8 Prestavi višina/Močno obremenjena

Primeren za: spa salon, doma, ženske ' s club, kozmetični salon

(1 cm=10 mm=0.39-palčni)

Podrobnosti merjenja v priloženo sliko.

Paket vključuje:

1 x Masaža Tabela

1 x Vzglavnik

1 x Masaža Tabela Stanja

Funkcija:

【 MEHKO &UDOBNO& MOČNO 】 : To profesionalno masažo ležišče sprejme visoko-kakovostnih materialov.Postelja podpira nerjavečega jekla in lesa.Na blazino, ki je napolnjena z mehko gobo in pokriti s trajne PU usnja.Površina je gladka,mehka in enostaven za čiščenje,brez neprijetnih šivi.

【 ERGONMIC DESIGN 】 : prenosni spa posteljo prihaja s premično vzglavnik in majhnih votlih obrazov v posteljo.

【 NEPREMOČLJIV & OILPROOF 】 : Ta 2 zložljivi nastavljiv masaža kavču je prekrita s trajno PVC usnje, ki je vodotesna in olje-dokaz .Primeren je za profesionalne masaže, kot so Tajska masaža, Indijska masaža ali akupunktura in Tuina .

【 ZLOŽLJIVI DESIGN 】 : 2-Krat design,prenosen in lahek.Je zložljiv in izgleda kot kovček, potem ko je zložen, ki je zelo priročen za shranjevanje.Masaža tabela enostavna za premikanje okoli, če ste potovanje estheticians ali masaža profesionalni!

【 8 PRESTAV NASTAVLJIVA VIŠINA 】 : celotna višina masaža posteljo lahko nastavlja v 8 različnih položajev, do 72 cm/28.35 palca.Glede na vaše različne potrebe, lahko spremenite višine s pritiskom na gumbi enostavno.Preprosta nastavitev višine način je primeren za masseur, da deluje bolje z spa posteljo.

【 VELIKO TEŽO, PROSTORNINO 】 : zložljiva fizikalne terapije tabela je lahek in stabilen, ker podpira so izdelani iz nerjavečega jekla s plastičnimi stopala preproge, ki zagotavlja veliko stabilnost in sila trenja.Max.obremenitev ležaja je 300KG/661 lbs.

【 ENOSTAVEN ZA NASTAVLJANJE 】 : Ste samo odpreti, masažni postelji in pustite, noge ven.Prilagodite višino in pribor za ustrezno mesto.Po masaži, le krat podpira in jo zaprite.Celotno masažo postelja bo postala torbico.Brez zapletene namestitve, in nobenega orodja, ki so potrebna na vseh.In, nudimo netkanih kritje skupaj z izdelkom.

Obvestilo:

1 .Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2 .Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov.

3 .Prosimo, dovolite 1-3cm napako.

Če imate kakršna koli vprašanja, vas prosimo, da nam je znana.

Upam, da ste srečni čas, nakupovanje !

/ O ponudniku /

Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave

Več Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: homedics prenosni masažni stol, gibanja postelj, vroče spa, spa posteljo stanja, v slot set, spalnica furnitur, estetski postelja, vzglavnik tabela, booster pištolo, igrača salon pohištva.

Primerna za spa salon, Doma, ženske klub, Kozmetični salon
Številka Modela Prenosne Masažne Mize
Vrečka Velikost cca.90x60cm/35.44x23.63"
Max. Teža Zmogljivost 300KG/661 lbs
Funkcija Zložljivi design/Obraz zibelka/Free Vzglavnik/Vzporedno ba
Barve črna
Material Lesena+Nerjavnega Jekla+Goba+PU
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Izdelka cca.180x60x50-72 cm/70.87x23.63x19.69-28.35"

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

71

71" Zložljivi Lepoto Posteljo Profesionalni Prenosni Nastavljiva Višina Spa Masaža Mize Salon Pohištva iz Aluminija Zlitine z naslonjalom za glavo

Podobni izdelki

Primerjaj