4 V 1 5pcs Original Hongkong Jiaobi Jiao Yan Zob Nastavite Zaženi Ying Vlažilne Zob Freckle Kremo, Serum, Naravnih Rastlin

Nov izdelek

Na zalogi

€9.38

Na seznam želja

Opis:

Tip:Facial Cream

Količina:5Pcs/Set

Spol:Ženski

Uporaba:Obraz

Beljenje Serum

Neto:30 ml

Glavne funkcije: Ta izdelek vsebuje super vlažilna formula in globoko prodira bistvo.To lahko posvetli kožo in odpravljanje dullness in neravne teksture.

Način uporabe: beljenje serum lahko uporabite tudi po čiščenju, da sprejmejo ustrezne količine za ta izdelek na obraz, nežno masirajte, dokler se ne popolnoma vpije.

Dnevna Krema

Neto:20 g

Glavne sestavine: hialuronska kislina, VC, VB3, licorice flavonoidi, rastlin bistvo MBH dejavnik, itd..

Glavne funkcije: uporaba napredne inženirske tehnologije, v kombinaciji z rastlinskimi izvlečki MBH dejavnik za pigmentacije, dolgočasno rumeno kožo, z razvojem novih nadomesti staro.razkroj, razsoljevanje pigment, za beljenje kože in zagotavljajo ustrezno vlago in hranila, da koža nežna in beli, bogati lesk.

Način uporabe: zjutraj po čiščenju, sprejme ustrezne količine za ta izdelek na obraz, nežno masirajte, dokler se ne popolnoma vpije.

Nočna Krema

Neto:20 g

Glavne sestavine: stearinska kislina glicerid, Adlay, krešo, bezga, kamilice, vitamin A, D, E, aloe, encim.

Glavna funkcija: v Ta izdelek, vsebuje veliko beljakovin sestavine, naravni rastlinski ekstrakt (YoYuimin) v kombinaciji z vitamini A, D, E, vlažilni faktor, aktivno regeneracijo dejavnik, ima dobre globoko zakoreninjena aktiviranje vlaken membrane za promet in izločanje melanin zmogljivosti izboljšano hitro raztopi, je eden od najnovejše do pege, temne lise, različnih mestih in hitro doseže zob vrhunske izdelke.Drugi vsebuje anti-vnetne hormone, antibiotike, z zmerno občutljivo kožo draženje, in razrešuje zelo hitro do kože, rdečica, srbenje, rdeči bolečine, da se koža doseči udobje in močna.

Način uporabe: zjutraj po čiščenju, sprejme ustrezne količine za ta izdelek na obraz, nežno masirajte, dokler se ne popolnoma vpije.

Beljenje Makeup Base Smetane

Neto:20 g

Glavne sestavine: lanolin, beljenje dejavnik, arbutin in arnika, hamamelis, rose, ginkgo element, vitamin E.

Glavne funkcije: Ta izdelek vsebuje naravno beljenje faktor (BEARBERRY) in prečiščevanje različnih zelišč s prehrano hormoni, antibiotiki, anti-inflammatory encimi multivitamin oblikovana z dvojno zob dejavnik, je nastala neposredno razgradnje odstranjevanje madežev, pege, lise in bakterijske okužbe in mozolji, in latentna infiltracija globino podkožnega tkiva zdravljenje aken in razpadejo melanin popolnoma zob učinek.Še en izdelek vsebuje faktor za zaščito pred soncem, lahko upre sonce škodljivo ultravijolično sevanje UVA in UVB, tako da koža je bolj bela, zdravo!

Uporaba: Po obraza čiščenje zvečer, nanesite ustrezno količino za ta izdelek na obraz, nežno masirajte, dokler se ne popolnoma vpije.

Freckle Čiščenje Zob

Neto:100 g

Glavne sestavine: amino kisline, površinsko aktivna, CYI100, citokin, rastlinski izvlečki, VE in drugih sestavin.

Glavni učinkovitost: nežno odstranite kožo umazanijo, sebum film ne uničijo, naravni vlažilni faktor je lahko vzdrževanje in izboljšanje kože vlage, razpadanja in zbledi melanin, spodbuja presnovo, da se koža prosojno dolgočasno, rumena, bela in lepa.

Uporaba:

uporablja ustrezen znesek na dlani, dodamo vodo, da masiranje in vtrite na obraz, masaža za 2 minut, nato sperite s čisto vodo

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Oznake: selfi palico stojalo, osaka, črtna koda avto nalepke, olje rosehip, japonski mleka, daiso, redmi, problematično kožo, daiso japonska, glina japonski.

Sestavine zeliščni
Številka Modela Polni velikosti
Uporaba Obraz
Število Kosov Ena Enota
Količina 4 kos na set
Postavka Vrsta Set
Poreklo CN(Izvora)
NETO WT 20 g+20 g+20 g+100 g
Spol Ženski

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

4 V 1 5pcs Original Hongkong Jiaobi Jiao Yan Zob Nastavite Zaženi Ying Vlažilne Zob Freckle Kremo, Serum, Naravnih Rastlin

4 V 1 5pcs Original Hongkong Jiaobi Jiao Yan Zob Nastavite Zaženi Ying Vlažilne Zob Freckle Kremo, Serum, Naravnih Rastlin

Podobni izdelki

Primerjaj