(Nidec) DC12V-24V notranji rotor brushless DC motor s pogonom

Nov izdelek

Na zalogi

€24.41

Na seznam želja

Japonska (Nidec) notranji rotor brushless motor, model: 27H060D180, nazivna napetost motorja je DC24V, se uporablja napetost je DC12V-24V, in ustrezno hitrost je 2175 rpm-4600 vrt. / min.To se lahko izvaja samo en sklop DC napajalnik, a start linija mora 10K upor v seriji in nato priključena na pozitivni pol.To je zaustavitev v sili in se lahko naprej in nazaj, vendar ne podpira PWM nadzor hitrosti.

Opomba: Za brushless DC motors, pozitivne in negativne poljaki ne more biti razveljavljena.Črno žico povezan pozitivnih elektrod in belo žico povezan z negativna elektroda.Če povezava je obrnil, voznik odbor, lahko zgorela.

Motor prihaja brez žice.Ugotovili smo, ready-made žice, da se ujemajo motorja od doma, tako da je barva žice, ki se ne ujema terminal opredelitev motor.Opredelitev žice, ni mogoče določiti z barvo žice, samo, da svinca Določajo opredelitev napeljave, prosimo, bodite pozorni, da potrdite, da pozitivne in negativne poljaki so pravilna, preden vklop.

Vodilne žice, ta motor je 6 žice.Ker motorji so vsi, brez žic, število motorjev ni velika in žice, ki se ne morejo prilagoditi.Lahko samo tekmo je to motor z ready-made žice, tako da to ne more biti opredeljena s barva žice.Ožičenje način, napeljave način je treba določiti v skladu z naročilom na sponkah, prosimo, bodite pozorni, da se kupec in prijatelji, ne bi napako.

(Če želite poslati 10K upori, prosimo, upoštevajte, jasno med fotografiranjem)

Ožičenje opredelitev:

Rdeča linija: smer (CCW ko plava, CW, ko je povezana z belo črto)

Črna žica: pozitiven napajanje

Rumena črta: emergency stop (ustavi, ko je priključen na modro črto, pass, ko je prekinjena)

Green line: ne vem, namen, ne žice je v zraku.

Blue line: startno črto (stop, ko je prekinjena, ko začnete niz 10K upor je priključen na pozitivni pole)

Bela žica: negativni pol napajanja

Ta motor je treba, da se red, tako da je ni mogoče izmeriti s konvencionalnimi napeljave metode.Njegove pozitivne in negativne poljaki niso sosednje žice, in njegovo zaustavitev v sili (rumeno žico), mora biti priključen na začetek žice (modra žica).Njegove modre linije je lahko pod pritiskom, da DC12V, tako da, če se uporablja na DC12V, da lahko deluje brez serije upor in povezavo modra črta neposredno pozitivno pole, če pa se je, da uporabite DC24V, nato modra črta (začetek Žice) 10K upor mora biti priključena na pozitivni pol.

Ta serija motorjev so popolnoma novi, v bistvu vse izvirnike, ampak zato, ker so parka motorji, videz nekateri motorji je malo šibki, ne tako svetle kot tiste, ki jih samo iz tovarne, prosimo, bodite previdni s prijatelji, ki so strogo videz zahteve.

Motorna zunanji premer: 49 MM

Motorna višina: 31.9 MM

Motorna gred premer: 3.15 MM

Izhodna valovna dolžina: 14.5 MM

Teža: 202 gramov

DC12V 0.15 A 2175 vrt. / min

DC18V 0.18 A 3360 vrt. / min

DC24V 0.21 A 4600 vrt / min (nazivne napetosti)

Spomnil še enkrat: brushless DC motor, pozitivne in negativne pole lahko ne bo povrnila, črno žico povezan z pozitiven pole, in belo žico povezan z negativnega pola.Povratne povezave bodo spali voznik odbora.Modra črta (štartu), mora biti priključen na pozitivni pole z 10K upor, da začnete.

Oznake: motorna nidec, zavora, rotor, MSI, ac motor rotor, izposoja rotorja, a1398 logic board, 24v brushless motor, nidec, dc rotorja, 12v brushless dc motor.

Certificiranje CE
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Številka Modela .
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

(Nidec) DC12V-24V notranji rotor brushless DC motor s pogonom

(Nidec) DC12V-24V notranji rotor brushless DC motor s pogonom

Podobni izdelki

Primerjaj