Kad Caddy Pladenj Bambusa Spa Kad Caddy Organizator Tablete, Imetnika Knjiga WinesReading Rack Priročen Ročaj Dnu Podaljša Straneh

Nov izdelek

Na zalogi

€18.64

Na seznam želja

Opis:

Kad caddy pladenj je zgrajena iz bambusa, prekriti s plastjo lak za dolgo življenjsko dobo uporabe.Kad caddy pladenj z branjem rack in vino držalo za spa dodatki.Posebej zasnovan raztegljive kad caddy pladenj, da se prilega večini kopalne kadi so na voljo na trgu.Kad pladenj oblikovana tako, da vse vaše potrebe.

Značilnosti:

[Raztegljive] Kopel caddy organizator je združljiv z večino kad modelov, vključno z clawfoot kad, in straneh se lahko podaljša do 37 palcev.

[Priročen ročaj Dnu] kopeli pladenj ima silikonski prijemala, ki preprečujejo drsenje in zdrsa.Zato, da boste imeli bolj udobno za kopanje izkušnje.

[Velikih Skladiščnih] Je caddy pladenj s tri dodatne reže, držite telefon, kozarec vina in vinske steklenice.Dve premične police lahko imajo svoje knjige, pokal, sveče, brisačo, itd.

[Visoko kakovostnega Materiala] kadi caddy pladenj za papir je narejen iz premium bambusa, prekriti s plastjo lak za dolgo življenjsko dobo uporabe.

[Široko uporabna] Ta proizvod se lahko uporabljajo ne le kot kadjo caddy pladnju, ampak tudi kot prenosni računalnik mizo, tablete, imetnika, zajtrk Pladenj, knjige pladenj, pisalno mizo, itd.

Specifikacije:

Barva: Rjava

Material: Bambus

Nosilna Zmogljivost: 5 kg / 11,02 lb

Priložnosti: Kad

Normalno Velikost: 74.5*za 22,5*3cm / 29.33*8.85*1.18 palčni

Podaljšana Velikost: 95*za 22,5*3cm / 37.4*8.85*1.18 palčni

Paket Velikost: 76*24*4 cm / 29.92*9.44*1.57 palčni

Package Teža: 1.4 Kg / lb 3.08

Package Seznam:

1 * Kad Caddy Pladenj

Opomba: Prosimo, ne puščajte izdelka v vlažnem okolju, za dolgo časa, ali namakate v vodo.

Dostava:

1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških.

2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil .

3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo.

4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.

Garancija:

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti .

2.Za napačno-poslani predmeti, Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo.

3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Oznake: lcd ploščica pisni obliki tablet, kad rack, bambus čopič, bambus kopalnica komplet, dekor pladenj, bambus zobna ščetka, leseni pladenj, kopel caddy, pladenj kad, kopel pladenj.

Je Podaljša ali Ne Da,
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Kad Caddy Pladenj Bambusa Spa Kad Caddy Organizator

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Kad Caddy Pladenj Bambusa Spa Kad Caddy Organizator Tablete, Imetnika Knjiga WinesReading Rack Priročen Ročaj Dnu Podaljša Straneh

Kad Caddy Pladenj Bambusa Spa Kad Caddy Organizator Tablete, Imetnika Knjiga WinesReading Rack Priročen Ročaj Dnu Podaljša Straneh

Podobni izdelki

2 Mnenja in ocene
Vip povezavo
€2.54
2 Mnenja in ocene
Vip
€9.48
Primerjaj